Het ultieme broodje kroket

Gesponsord – Hey you! Vandaag heb ik een super simpel recept voor je; namelijk die voor een broodje kroket. Maar ho ho; alleen het beste voor mijn lezers. Daarom deel ik vandaag alle beste producten waarmee je je broodje kroket naar the next level krijgt; vandaag krijg je van mij hét recept voor het ultieme broodje kroket om thuis te maken. Zonder frituurpan! En toch een knapperige, smaakvolle kroket. Benieuwd? Let’s Kwekkeboom!

Let’s Kwekkeboom? Ja ja! Kwekkeboom heeft namelijk een nieuw product in de supermarkt liggen; de Black Angus Croquetten voor oven & airfyer. Ik testte ze uit en bestempelde ze zodoende tot ultieme kroket voor een huisgemaakt broodje kroket. Dit wíl je proberen; zo knapperig, zo snel klaargemaakt en zulk heer-lijk vlees. Echt!

Zin in het ultieme broodje kroket? Let’s do this!

Nodig voor twee personen: 4 witte bolletjes of puntjes* – 1 zak Kwekkeboom Black Angus Croquetten voor in de oven & airfryer – de beste mayonaise uit het supermarktschap** – grove mosterd

*als je een ultiem broodje kroket gaat maken, dan wil je daarbij alleen maar het beste van het beste gebruiken. Fiets dus eventjes langs de bakker voor echt verse puntjes of bolletjes. Dit is écht een wereld van verschil met de supermarktbolletjes die je normaal koopt. Mjam!

**ik gebruik Hellmanns, maar kies je eigen favoriet

De kroketten bak je 10 minuten op 200C in de airfryer. Zo zijn ze perfect warm van binnen en heerlijk knapperig van buiten. Yes!

Snijd een bolletje doormidden en beleg met de kroket. Smeer er wat mosterd én mayo op en klaar is je broodje kroket!

insta_stories

Over de smaak van de Black Angus croquet kan ik je vertellen dat hij echt heel erg vlezig is. Op een positieve manier. Ik vond het qua smaak echt een beetje biefstuk-vibes hebben en vond dat echt nice. Geen flauwe ragout, maar een super smaakvolle binnenkant. En dan in écht een knapperig korstje. Voor iedereen die altijd stoeit met slappe kroketten uit de oven of airfryer: dit kan echt niet mis gaan. 10 minuutjes, 200C in de airfryer en je hebt een top kroket! Pap, mam; lezen jullie mee?

Oh en wat betreft de mayo-mosterd discussie… Ik was altijd #teammosterd op je broodje kroket, maar m’n vriend is HEEL stellig #teammayo en nu ben ik #teamallebei. Want: meer saus is altijd lekker. Mjam!

Je vindt de nieuwe Kwekkeboom Black Angus Croquetten vanaf nu in het vriesvak van de supermarkt.

Is dit broodje kroket je te simpel? Er komen binnenkort hele lekkere recepten online bij Uitpaulineskeuken.nl, Francescakookt.nl en Rutgerbakt.nl! O.a. iets met truffelmayo…. 😀  Genoeg inspiratie om dit lekkere ding binnenkort uit te proberen dus. Enjoy!

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

2 reacties op “Het ultieme broodje kroket

  • Chantal zegt:

    Broodje kroket doet mij denken aan vroeger toen mijn moeder het altijd maakte (met roomboter en mosterd mjam!) maar heb geen frituurpan dus deze snel eens uitproberen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *