Haricots verts in Parmaham met kip-cordonbleu roomkaas en gekookte aardappelen

Joehoe! Ik ben weer online hoor:) De afgelopen dagen heb ik doorgebracht in het heerlijke Londen en daarom heb ik een paar dagen niet geblogd. Natuurlijk hebben jullie dat allemaal nog van me te goed en ga ik straks uitvoerig schrijven over m’n Engelse eet-avonturen. Maar eerst even mijn avondeten van gisteravond. Ik maakte, zelfbedacht, haricots verts in parmaham met een kip-cordonbleu roomkaas en gekookte aardappelen. En het was heel lekker.

De harictos verts kook je ongeveer 6 minuten. De aardappelen kook je in de schil ongeveer 15-20 minuutjes. Als de haricots verts gaar zijn leg je ze even apart op een bord om af te koelen (dan kun je ze straks makkelijk vastpakken). In een grote koekenpan bak je ondertussen in olijfolie de kip-cordonbleu roomkaas (regelmatig keren!). Dan rol je wat plukjes haricots verts in plakjes Parmaham en die steek je dicht met een prikkertje. De rolletjes bak je heel even aan alle kanten mee in de koekenpan van de cordonbleu. Bij het opdienen kun je het prikkertje er uit halen want het blijft heel goed in elkaar zitten.

Ik vond het echt super vet geweldig lekker. Echt die boontjes in de ham zou je gewoon als snack kunnen eten zo lekker. MJAM!

Misschien vind je dit ook lekker:


Eén reactie op “Haricots verts in Parmaham met kip-cordonbleu roomkaas en gekookte aardappelen

  • Lekker! Ik gebruik zelf altijd Schwarzwalderham, en dan stop ik er behalve gekookte boontjes ook een stukje witte kaas en een tomatenplakje in. Vervolgens ipv in de pan even paar minuutjes in de oven, heerlijk! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *