Frikadel speciaal, kipcorn en aardappelschijfjes

Hallo! Gisteravond heb ik bij een hele lekkere Thai gegeten bij de Nieuwmarkt in Amsterdam (Me Naam Naan) en dat beviel erg goed. Lekker eten, heet eten en heel betaalbaar.

Vanavond dan helemaal compleet iets anders, namelijk frituur 🙂 Frikadellen en kipcorns van Mora met aardappelschijfjes! Niet echt inspirerend en niet echt gezond (understatement), I know. Maar wel lekker:)

Morgen weer een fatsoenlijk bericht 🙂

Byebye!

6 reacties op “Frikadel speciaal, kipcorn en aardappelschijfjes

 • Anoniem zegt:

  Ok, dank je wel, ik ga morgen al kijken :P, ben benieuwd :D.
  Net gegeten,knorr :))))), wat was dat lekker haha, ik had 1 doos frikandellen al bijna 1 jaar, moest op :)))) een keer,5 frikandellen, 1 hamburger en 3 zakjes satestokjes ( ik en mijn man) maar ik heb veel frieten gebakken en ik heb ook een grote salade gemaakt. Was weer lekker met het koude weer , een Vette Hap.
  Ja je hebt gelijk, de frikandellen worden enorm groot in de oven maar ik heb geen frituurpan meer en we halen ook geen, als we frieten willen dan bak ik ze zelf van verse aardappels(of halen we gewoon, niet te vaak) (in zonnenbloemolie, ik gebruik een gewone aluminium pan , 2 vingers olie die ik daarna ook meteen weggooi) .

  Was in iig lekker weer :D.

  Ik wou je nog vertellen, ik vind je blog echt leuk, ben al verslaafd aan je blog, ik denk dat ik iets ouder ben dan jou , ik word 35 volgende maand maar ik vind je persoonlijkheid en style echt leuk.
  Ik kijk dagelijks hier zo nu, vind ik leuk ja.

 • Anoniem zegt:

  Haha, lekker, ik ga vanavond ook frikandellen eten maar dan doe ik ze in de oven (op bakpapier- heb ontdekt dat de frikandellen ook makkelijk de oven in kunnen , minder vet en geen frituurlucht) en zal ik ook de frieten zelf bakken (snijden en bakken in de pan in verse zonnenbloem olie) .
  Ik wou je nog vragen, ik lees vaak over "groene aromat" , wat is groene aromat, waar koop ik die? hoe ziet de potje eruit? Een keer proberen toch :D.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *