Flatbread met een vegaschijf, avocado & sla van SUBWAY

Hoi allemaal! Een weekje (?) geleden mocht ik ‘s avonds genieten van een proeverij met allemaal luxe hapjes. Heerlijk, maar heel weinig eten. Je begrijpt: ik had daarna nog enorme trek en moest dus nog iets eten. Ik was in het centrum van Amsterdam en de vriendin met wie ik was stelde voor om naar McDonald’s te gaan. Maar nee: ik had even geen zin in troep. En wat is dan een goed alternatief? Juist: SUBWAY.

Een tijdje geleden schreef ik er ook al over: dat je bij SUBWAY sinds kort ook avocado kunt toevoegen op je broodje. En dat is chill, want het is lekker en vult ook goed. De vorige keer bestelde ik de Chicken Fajita Avocado Sub, maar dit keer wilde ik iets anders. En dus bestelde ik een flatbread met een Veggie Patty (wat volgens mij een groenteschijf is), met avocado, sla, tomaat, komkommer, paprika en olijven. Als dressing koos ik voor de Sweet Onion variant en klaar was ik. Een lekker broodje om mee te nemen en een veel fatsoenlijker alternatief dan een kleffe hap van de snackbar of een of andere burgertent.

Overigens was ik echt verbaasd dat je bij SUBWAY dus ook zo’n flatbread kunt bestellen. Dit was een tip van Claartje (die vriendin waarmee ik op pad was) en ik ben er erggg blij mee. Flatbread is letterlijk een plat brood (je gelooft het niet ;-)) en deed mij een beetje denken aan focaccia. Erg lekker! En ik was óók verbaasd dat SUBWAY een soort groenteschijf had. Die moest ik dus even proberen en viel ook erg in de smaak. Chill!

Wat eet jij als je in de stad bent, je wil snel even wat eten, maar toch fatsoenlijk? Ik weet nog uit mijn tijd bij H&M (daar heb ik lang geleden heel lang gewerkt) dat ik daar echt moeite mee had; fatsoenlijk eten vinden tussen alle fastfood-restaurants. Maar thank the world voor SUBWAY!

Laat hieronder weten waar jij je fatsoenlijke maaltje haalt! Of ga je ook naar SUBWAY? Zo ja; wat is jouw favoriete sub?

Deze blogpost is gesponsord

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

3 reacties op “Flatbread met een vegaschijf, avocado & sla van SUBWAY

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *