(Ex)studentje op zoek naar een nieuwe keuken!

Hoi allemaal! Eigenlijk gaat vrijwel elke blogpost hier over mijn avondeten, maar vandaag even een klein beetje een ander berichtje. Ik ben namelijk ontzettend hard op zoek naar een nieuwe keuken met daaraanvast een nieuwe woning. In Amsterdam. En het lukt tot nu toe van geen meter (had niet anders gedacht). Hier zijn echter elke dag veel lezers, dus ik vraag maar eens jullie hulp:) Hope you don’t mind!

Ik woon al vijf jaar in Amsterdam-West samen met één huisgenootje in een prima appartement. Maar ik zou graag helemaal zelfstandig gaan wonen. Ik ben op zoek naar:
– een woning/appartement/studio voor 1 persoon in Amsterdam
– binnen de ring (en niet in Noord)
– het liefst per direct, mag ook over een paar maanden beschikbaar
– niet tijdelijk
– maximaal 600 euro inclusief per maand

Het liefste ook nog met een balkonnetje/tuin/dakterras en eigenlijk maximaal 500 euro, maar goed. Ik ben inmiddels zo wanhopig op zoek 😉 Overigens wil ik ook heeeeeeeeel graag een kat nemen, maar dat is geen dealbreaker. Ik ben niet op zoek naar: een kamer of anti-kraak.

Ga jij uit je woning, weet jij een huurwoning die leeg staat of ken je iemand die binnenkort vertrekt uit z’n huis in Amsterdam? PLEASE let me know (facebook, mail of reageer hieronder)! Dit ex-studentje is heel dringend op zoek naar een nieuwe keuken:). Alle tips zijn welkom & dit bericht delen mag natuurlijk ook. Alvast enorm bedankt!

Liefs Leonie

2 reacties op “(Ex)studentje op zoek naar een nieuwe keuken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *