Buiten de deur: Yoghurt Barn in Amsterdam (Albert Kuijp)

Goedenavond! Vanavond even geen blogje over mijn avondeten, omdat ik vanavond niet echt fatsoenlijk avondat. Ik was namelijk uitgenodigd op het bloggerseventje van de net geopende Yoghurt Barn in Amsterdam. En at dus een soort van yoghurt als avondeten. Eigenlijk wilde ik er niet per se over bloggen, maar ik ben er zo enthousiast over, dat ik ’t toch graag met jullie wil delen:)

De Yoghurt Barn is een soort yoghurt bar, heel dicht bij de Albert Kuijp in Amsterdam (en ze zitten ook in Utrecht!). Het idee is dat je er zelf je yoghurt kan samenstellen, of je kiest een van de standaard yoghurts. Zo probeerde ik als eerste de Brownie Bango en daarna stelde ik er een zelf samen. Ze waren allebei TE lekker. De Brownie Bango bestond uit magere yoghurt met walnoten, mango, brownies en mangosaus. Omnomnom. Hemelse brownies. Daarna nam ik een met super dikke yoghurt (hangop) met frambozen, witte chocolade en chocoladesaus. Ook die was goddelijk! En je kunt het dus helemaal zelf bepalen. En naast dat je geniet van HEERLIJKE yoghurt, is het ook nog eens te cool ingericht. Echt heel mooi, een beetje industrieel en typisch zo’n ‘goed’ (biologisch-ish) tentje. Heel cool. En de medewerkers zijn ook enorm aardig. En en en! Oh en wat ik ook tof & slim vond; ze zijn door de week om 8 uur ’s ochtends open. Je kunt er dus gewoon je ontbijt halen, of daar ontbijten. Als ik dichterbij had gewoond, zou ik het zeker eens doen. Zo leuk!

Kortom, ik vond het echt te tof om niet met jullie te delen. Geen reclame dus dit, gewoon oprecht enthousiasme. Ik hoop dat ook dit jullie inspireert en laat het even weten als je hier ook bent geweest/ heen gaat. Ben benieuwd wat jullie er van vinden!


23 reacties op “Buiten de deur: Yoghurt Barn in Amsterdam (Albert Kuijp)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *