Buiten de deur: Eten bij IKEA (haha)

IKEAJoehoe! Gisteravond waren mijn ouders even in Amsterdam (dikke tour vanuit Assen) om mij te helpen met het vervoeren van een kast van IKEA. Ik had m’n zinnen weer eens ergens op gezet en kon het zelf niet vervoeren, dus mijn lieve pap en mam kwamen langs om  me te helpen. Nu leek het mij wel hilarisch om bij IKEA een hapje te eten omdat ik dat al ongeveer vijf eeuwen niet had gedaan, dus zo geschiedde.

Ik heb nog nooit van mijn leven de Zweedse balletjes van IKEA gehad en twijfelde de hele dag al enorm of ik ze moest nemen of niet. Ik schakelde jullie hulp nog in bij mijn dilemma maar zowel op Facebook als Instagram was er niet echt een duidelijke ‘JA je moet dit proberen’ of ‘NEE doe het niet’. Ik moest dus zelf beslissen.

Eenmaal in het IKEA-restaurant aangekomen was het moment van de waarheid; to Zweedse bal or not to Zweedse bal….

Ik ging voor de vega bietenburger. Sorry. Die zag er gewoon echt wel lekker uit. En ik had al nachtmerries van het stuiterlevel van de rubberen Zweedse balletjes, zoals velen ze aan mij omschreven. Misschien een andere keer. Misschien nooit.

Anyway; ik nam dus de vega bietenburger. Hoe híp! Ze hebben bij IKEA gewoon een vega bietenburger. En die was ook nog eens best te eten. Niet intens lekker, maar hey: het is een bietenburger, wat had je dan verwacht?!

Mijn vader nam saté en mijn moeder de scholfilet. Beide waren niet erg enthousiast. Mijn vader heeft gisteravond gezworen nooit meer bij IKEA te eten. Dus, oordeel zelf.

Dat was in ieder geval mijn avondeten van gisteravond. Wat heb jij gegeten?

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8500 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

Eén reactie op “Buiten de deur: Eten bij IKEA (haha)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *