Broodjes hamburger met zwartverbrande uitjes en augurk

Goedemiddag leuke mensen! De afgelopen tijd heb ik iedere keer op donderdag hamburger-cravings en weinig creativiteit om er iets spectaculairs van te maken. Het doet me denken aan mijn studententijd waarin ik Mora diepvriesburgers met rauwe uitjes op een kadetje met mayo en curry, het lekkerste eten op aarde vond. En dat dus ook wekelijks at.

De burger is wat vooruit gegaan (Biologische runderburger van AH) en de uitjes zijn gebakken, maar verder is het een gevalletje ‘never change a winning team’. Alhoewel…

Nodig voor één persoon: 2 zachte bolletjes – 2 hamburgers – 1 ui – barbecuesaus of curry – 2 plakjes cheddar – augurk 

Snijd de ui in ringen en bak in een paar minuten glazig en gebakken. Doe de hamburgers in de pan en bak in 8 minuten gaar en knapperig. Leg er de laatste minuut een plakje cheddar op, zodat die alvast smelt.  Bouw een broodje van barbecuesaus, ui, augurk, burger en cheddar en eet smakelijk!

Prima maaltijd. Geen groentes, maar hey: BURGER!

Overigens was het natuurlijk niet de bedoeling dat de uitjes zwart werden. Maar je kunt niet al-tijd op de pan letten als je in de tussentijd ook Girls aan het kijken bent. Toch?

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 25.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a….

Eén reactie op “Broodjes hamburger met zwartverbrande uitjes en augurk

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *