Broodje hamburger met ui, augurk en gebakken uitjes

Hallo daar:) Vanavond heb ik mijn zin in vlees van gisteravond, maar lekker doorgezet. Ik at twee heerlijke hamburgers met daarbij aardappelbolletjes.

De hamburgers bak je en doe je tussen een broodje met ui (even bakken), dun gesneden augurk, gebakken uitjes (die knapperige), curry, mayo en that’s it! Lekker en makkelijk:) Niet zo gezond… haha!

Dat was ’t voor vanavond:) Morgenavond eet ik waarschijnlijk op Amsterdam CS.. Misschien maar weer een salade van Shakies proberen? Of heb jij een andere tip?

Byebye!

5 reacties op “Broodje hamburger met ui, augurk en gebakken uitjes

  • Anoniem zegt:

    Ik heb echt een goede tip voor een vegetarische variant hier op! Ik eet al zo'n 7,5 jaar geen vlees meer en dit is echt super lekker. Bij de AH heb je mini vegaburgers, die echt heel goed zijn. Bak ze in de pan met uitjes en leg cheddar erboven op, op de mini zachte bolletjes doe je sla en komkommer. Nadat je de burgertjes erop gedaan hebt nog wat ketchup en mayo en klaar! Heerlijk 🙂 (ze zijn trouwens per 6 verpakt.)

    • Whauw wat knap dat je al zo lang vegetarisch eet! Ik heb nog nooit een vleesvervanger gegeten, misschien toch eens proberen… 😉 Vond jij het erg wennen toen je van echt vlees overstapte naar vleesvervangers?

    • Anoniem zegt:

      Ja ik ben 1 januari 2005 gestopt (toen was ik 11 haha) met vlees eten. Maar echt alleen vlees hoor, ik eet wel regelmatig vis en let ook niet op gelatine en dat soort dingen. Ik heb toen eerst vrij weinig vleesvervangers gegeten, omdat ik Valess enzo echt zo vies vond, maar ik at gewoon veel groente, regelmatig vis, ei, noten etc. Voor de groei was het toch niet nodig want ik was toen al 1.78 m :') (ik ben een meisje). Ik eet pas sinds een aantal jaar vleesvervangers, omdat vooral die van de AH echt SUPER zijn! Ik woon samen met m'n moeder en we koken thuis altijd zonder vlees, zij eet het alleen als we uit eten gaan ofzo, en zij vindt die vleesvervangers ook echt lekker. Soms eten we een hele week zonder, de andere week eten we er 3 in in 4 dagen. Ik eet eigenlijk gewoon zoals iedereen doet, alleen dan laat ik het vlees weg!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *