5x lekkere borrelhappen met Boursin – door de lezers van!

Gesponsord – Hi there! Op social media zie ik de afgelopen paar weken regelmatig de hashtag #VrijMiBoursin voorbij komen en dat is awesome. Dit betekent namelijk 1. dat jullie massaal aan het borrelen zijn en dat lijkt me een goede ontwikkeling en 2. dat er veel mensen meedoen aan de Boursin Bloginsiders campagne! VET LEUK!

De Boursin Bloginsiders Campagne, huh? Jaja! Samen met heel veel lezers ga ik (en heel veel lezers dus) aan de slag met Boursin, om toffe borrelrecepten de wereld in te sturen. En dat is nu al in volle gang. Omdat ik zoveel lekkers voorbij zie komen op social media, kan ik het niet laten om alvast even wat met jullie te delen.

Klaar om te borrelen? (Het antwoord is altijd: JA). Let’s go!聽Let op: het聽vijfde recept is volgens mij een soort van uit de hemel komen vallen. Z贸 goed. 馃榾 Lees verder!

Schermafbeelding 2016-08-05 om 10.32.35

Champignons met ontbijtspek en Boursin – van lezeres Imke
Bekijk even de foto. Laat het rustig op je inwerken. En bedenk je dan even dat je een grote champignon hebt. En Boursin. En spek. En dat je alles samen inpakt. En dan in de oven doet (20 min/180C). En dan… Oh mijn god, wat lijkt dit me lekker. Goed idee Imke!

Processed with VSCO with f2 preset

Biet- en pompoenroosjes met Boursin – van lezeres Myrthe
Wauw, Myrthe weet echt wat ze aan het doen is. Hoe pr谩chtig zijn deze ‘roosjes’ gemaakt van slechts 4 ingredi毛nten, waaronder Boursin? De smaak lijkt me fantastisch (biet of pompoen met Boursin en bladerdeeg) en het ziet er echt t茅 tof uit. Heel cool gedaan Myrthe! Het hele recept vind je hier.

Schermafbeelding 2016-08-08 om 18.07.27

Gegrilde courgetterolletjes met pijnboompitten – van lezeres Jolien
Jolien maakt er een feestje van; een echt goede borrelplank聽noem ik dit. Er ligt van alles lekkers op, maar wat mij vooral aanspreekt zijn de courgetterolletjes met Boursin en pijnboompitten. Serieus, dit is z贸 simpel, waarom heb ik het zelf nog niet bedacht? Mjam!

Schermafbeelding 2016-08-05 om 10.38.32

Een borrelplank v贸l lekkers – van lezeres Laura
Kijk, lekker borrelen h贸eft helemaal niet ingewikkeld te zijn. Ik zie op de borrelplank van lezeres Laura allemaal lekkere dingen voorbij komen. Volgens mij spot ik gevulde dadels, iets wat lijkt op falafel, maar volgens mij ook Boursin bevat. Volgens mij zie ik ook nog een soort kippenballetjes en wat is dat groene? Man, wat ziet dit er heerlijk uit. Laura, wat heb je allemaal gemaakt? Deel het met ons!

Schermafbeelding 2016-08-05 om 10.34.45

Kipnuggets gepaneerd in Doritos en gevuld met Boursin- van lezer Olivier
HALLO. Dit heb ik dus echt 100% nodig in mijn leven. W谩t een goed recept. Ik ben dol echt dol op kipnuggets. En dan zitten ze ook nog in een jasje van Doritos? En dan zijn ze 贸贸k nog gevuld met Boursin? Voer mij dit alsjeblieft. De hele dag. Drie weken achter elkaar. Mjam!

Ik weet dat je nooit een聽favoriet mag kiezen als het om je kindjes gaat (dat zijn jullie toch een beetje, haha), maar Olivier oh Olivier, wat lijkt dit me lekker. Well done!

Ook nog lang niet uitge-Boursin-t?聽Dat snap ik! Kijk even op Instagram, Facebook of Twitter op de hashtag #VrijMiBoursin en laat je inspireren. Er komen echt zooooveeeeeel lekkere dingen voorbij. Ik krijg er trek van. En dat is altijd een goed teken ;-).

Oh, en voel je natuurlijk vrij om ook lekker mee te doen; post zelf een gerecht of borrelhap met #VrijMiBoursin en inspireer mee! 馃榾

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via聽INSTAGRAM聽| 聽YOUTUBE聽| FACEBOOK聽| Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m鈥檔 blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

E茅n reactie op “5x lekkere borrelhappen met Boursin – door de lezers van!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *