Video: roerige weken, de nieuwe badkamer en asbest

Hallo leuke mensen! De vijfde video staat online waarin Jan en ik je meenemen in de verbouwing van onze bouwval naar een droomhuis! We hebben een huis gekocht dat volledig aan puin geslagen wordt, om het vervolgens om te toveren tot droomhuis. En dat in 6 maanden, met beperkt budget. Een route die heerlijk is om te volgen, want slopen, klussen en inrichten brengt stress, gekibbel en -hopelijk- heel veel blijdschap met zich mee. Iedere twee weken praten we je bij over de stand van zaken.

Vorige week kwam deel 5 online: voor het eerst waren de weken ietwat roerig… Vol ups en downs. Van het vinden van een geweldige badkamer en keuken, tot het vinden van asbest haha. Nou goed.. kijk maar mee!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!


2 reacties

Marloes -

Een tip is neem een ikeakeuken. helemaal zonder kastjes en bestel de frontjes ergens anders (koakdesign of ostaya.nl). Je hebt een hele ruime keuze aan hout/bamboo/mdf in alle kleuren van de regenboog). Enne hier ook al 10.000 euro verder aan bouwbakken 😀

leonie -

Jaa ik heb morgen een afspraak. Ben benieuwd!

Reageer ook