Wraps met kikkererwten, pastinaak en feta

Hey hey! Heb je zin in een lekker makkelijk recept dat binnen no time op tafel staat? Dan zit je goed! Ik maakte deze week deze vegetarische wraps met kikkererwten, pastinaak, rucola, feta en crème fraîche en het stond echt binnen een kwartier op tafel. Ergggg chill, voedzaam en lekker. Oftewel; precies waar jij naar op zoek bent. Aan de slag!

Nodig voor 1 persoon:
-1 pastinaak
– 1 blikje kikkererwten van 150gr
– klein kuipje crème fraîche
– 2 grote wraps
– 2 handjes rucola
– feta
– beetje knoflookpoeder (altijd in huis hebben)

Bereiding
Snijd de pastinaak in kleine blokjes en bak in een koekenpan met een scheutje olie rondom goudbruin. Dit duurt een minuut of 5. Haal ze uit de pan.

Bestel mijn e-book
Zin om eens iets origineels klaar te maken op de barbecue? In mijn e-book Gruwelijk Grillen vind je 34 toffe barbecue-recepten. 50% vega en 50% vlees of vis. Support your local foodblogger en bestel mijn e-book op Bol.com of via Etsy.nl.

Spoel de kikkererwten af onder de kraan; het vocht waar ze in zitten in het blik werkt bij veel mensen op de darmen. Even afspoelen dus! Bak ze vervolgens in de koekenpan met een scheut olie en kruid ze met een beetje knoflookpoeder. Bak ze 5 minuutjes, eventueel met de deksel op de pan.

Verwarm de wraps in de magnetron en smeer ze in met een laagje crème fraîche. Doe daar wat rucola op en beleg dan met flink wat kikkererwten en pastinaak. Top af met feta en vouw de wraps dicht. Eet smakelijk!

wraps met pastinaak

Het is een super makkelijk recept, maar wel ook lekker. Ik moet in alle eerlijkheid toegeven dat ik pastinaak echt INTENS GOOR vind sinds ik het een keer heb gegeten voordat ik buikgriep kreeg, dus dat is vrij jammer. Maar ik kan nog wel proeven dat dit wel echt een lekker recept is. Als je niet over je nek gaat van pastinaak, haha. Nee echt mensen; dit is lekker. Maak het.

Maar niet voor mij, HAHHAHA.

Bewaar dit recept op Pinterest
Wil je dit recept op een later moment makkelijk terugvinden? Bewaar onderstaande foto dan op een van je Pinterest borden.

wraps met pastinaak

Zwangerschapsproof
Dit recept is geschikt voor mensen die zwanger zijn! Let bij de bereiding op dat je de groentes goed wast.

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *