Broodje zeesticks met ravigottesaus en spinazie

Hey you! Wie mijn recepten al lange tijd volgt, weet dat ik ooit in mijn boek een recept heb meegenomen voor een broodje visstick. Ik ben namelijk echt GEK op vissticks en kan dit daadwerkelijk iedere dag wel eten (nu al zin in dat ik straks kids heb die niets lusten behalve vissticks).

Nu ontdekte ik ongeveer een jaar geleden de vegetarische variant van vissticks, namelijk zeesticks. En die dingen zijn echt ge-wel-dig. Ik heb ze vorige week weer eens gegeten en mannnnn wat is dit top. op een broodje. Met spinazie en ravigottesaus. Wat wil een mens nog meer? (Friet erbij zou plezant zijn, maar prima).

Nodig voor één broodje: 3 zeesticks – 1 ciabatta – ravigottesaus – handje spinazie

Ja mensen; kind kan de was doen. We doen hier niet te moeilijk; je bakt de zeesticks gewoon ff in een pan met wat olie of boter tot beide kanten lekker knapperig zijn. Dan doe je dat op brood met ravigottesaus en een handje rauwe spinazie en dan ben je blij. Eet smakelijk!

IMG_8605

Joe; lekker eten hoeft toch niet altijd heel veel handelingen met zich mee te brengen? Ik vind het een toprecept, haha. Enjoy! Die zeesticks zijn namelijk mega lekker sappig en smaakvol en lijken echt HEEL ERG op m’n favoriete vissticks van Iglo. En dat is gewoon top. Wat een heerlijkheid; nu alweer zin in.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

Sponsor je girllll
En ja mensen, ik heb nóg iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Thanks!


4 reacties

leonie -

Ik gebruik die van Remia, maar je kunt het ook heel makkelijk zelf maken met dit recept: https://gewoonwateenstudentjesavondseet.nl/2018/10/visburger-met-cheddar-zelfgemaakte-ravigottesaus.html

Merel -

Welke ravigottesaus gebruik jij? Want ik vind de meeste van de supermarkt niet zo lekker en ben nog op zoek naar de gouden tip!
Ik heb laatst bij de viskraam op de markt alleen een bakje saus gekocht haha

Rachel Kromdijk -

Ziet er echt heerlijk uit, het liefst eet ik ze ook op een broodje of in een wrap

leonie -

Oeeh in een wrap ga ik ook doen! VET goed idee 😀

Reageer ook