Foodpost #10: geweldige pindakaas, smerige Tony’s en heel veel wijn uit pak!

Hoi allemaal! Er zijn alwéér twee maanden voorbij en dat betekent dat ik je weer ga bijpraten in mijn blogpost FOODPOST! Ik heb namelijk weer flink wat pakketjes mogen ontvangen. Dit keer vooral een editie die in het teken staat van veel drank, geweldige pindakaas en lekker veel chocolade weer. Maar ook echt hele hele hele gore chocolade. Zin in? Let’s foodpost! 😉

eatnatural
Eat Natural stuurde me de noten & zaden granola op. Deze is niet nieuw, alleen de verpakking ziet er anders uit. Ik eet ‘m iedere ochtend als ontbijt en ik moet zeggen dat ik het echt een hele lekkere granola door m’n yoghurt vind. Aanrader! O.a. te koop bij Albert Heijn.

 

cocacola
Rondom Pride Amsterdam kreeg ik van Coca-Cola deze liefdevolle blikjes toegestuurd. Love it! Ik hou er van als bedrijven iets doen met Pride en dit is een leuke subtiele manier. Maar. Ik vind het wel belangrijk dat als je als bedrijf Pride gebruikt om je product te verkopen, je ook iets moet bijdragen aan Pride. Wat de bijdrage van Coca-cola was, kun je hier lezen.
licor43
Ik ben dit jaar ambassadeur van Licor 43 en daarom krijg ik vrij regelmatig een fles opgestuurd. Lekker man! Heb je m’n recept gezien voor slush puppy met deze licor en koffie? Echt VET heerlijk. Moet je echt even proberen! En had je al gezien dat jij dit jaar ook aan de slag kan met Licor 43? Check ff deze blogpost!
ketelone
Ketel One stuurde me deze prachtige fles wodka toe. het is wodka met een smaakje en ik vind het echt HEEl lekker. Overduidelijk grapefruit en een hint roos, maar ik ben gek op grapefruit en vind dit dus erg lekker. Aanrader met ijsklontjes op een lekkere warme dag!
lipton
Dan een product waar ik niet heel enthousiast over ben. Lipton komt met theezakjes die je in koud water kan hangen; zodat je ijsthee kan maken. Allereerst vind ik het vrij slecht werken; het duurt best lang voordat het getrokken is (logisch ook wel). Daar moet ik wel aan toevoegen dat als het drankje nog heel licht is, er wel al heel veel smaak aan zit. Maar… ik vind het gewoon niet echt lekker? Die lemon-camomile is wel oké, maar ook niet echt een product waar ik ontzettend op zat te wachten. De ander smaken vind ik allebei écht smerig. Overigens gebruik ik de lemon-camomile nu gewoon als normale thee. Werkt prima. Dus mocht je dit willen uitproberen en je vindt het niks, dan kun je ze ook als gewone theezakjes gebruiken ;-).
nybf
Yes yes yes! Ik kreeg van NYBF, mijn FAVORIETE dagcrème of all time een paar nieuwe producten toegestuurd. Ze hebben de eye & face treatment (die ik iedere dag gebruik en waar ik echt bij ZWEER) aangepast en ik ben nu aan het testen of het me bevalt. Tot nu toe: geweldig. Echt, ik HOU van dit product. Je kunt deze crème hierrrr bestellen en binnenkort komt er een winactie op mijn Instagram!
pindakaas
Wow! Dit had ik niet verwacht. Ik ben niet echt een pindakaaslover, maar deze pindakaas van Mister Kitchen is echt GEWELDIG. Suuuuuper romig, super smaakvol en zonder gekke ingrediënten. Dit is ECHT een aanrader! Gewoon verkrijgbaar bij Albert Heijn.
pizzabodem
Van Mister Kitchen kreeg ik ook nog deze pizzabodems toegestuurd. De vierkante vond ik wel vet vanwege zijn vorm, maar toen ik ‘m wilde klaarmaken, was hij gebroken. Ja, dan heb je er niet zo veel aan. Shit! De ronde heb ik wel klaargemaakt en smaakte prima. Niet super speciaal, maar wel gewoon lekker en knapperig. Ja, deze pizzabodem is echt prima! Te koop bij Appie!
pizzasaus
Ennnn verder kreeg ik nog wat pizzasauzen toegestuurd van Mister Kitchen. Deze zijn nieuw en ik vond de originele lekker. De rest heb ik nog niet geprobeerd, maar het klinkt best chill. Wat jij?
tony
Dan is er heel veel tony-nieuws. Je kunt namelijk vanaf nu zelf je tony chocolonely reep samenstellen via de website van Tony’s Chocolonely! SUPER TOF! Kies zelf welke chocolade je lekker vindt, welke toppings je wil én je kunt zelf de verpakking ontwerpen. Ik kreeg deze melk, discodip, kristalsuiker toegestuurd en heb daarna nog zelf een ontworpen met nogat, amandel en zeezout, maar die was op voordat ik er een foto van kon maken. Ook cool: de reep wordt in tweeën geleverd; dat is net wat makkelijker delen ;-).
tony2
Nog meer nieuws van Tony’s: ze brengen weer drie nieuwe smaken uit en boy… die zijn apart. Chili fudge roze peper puur? Ik vond ‘m echt bijzonder smerig en vooral smaken naar komijn (?), maar toegegeven; ik houd ook niet zo van pure chocolade. Dan honeycomb tijm melk: IEW! Ik krijg hier echt enorme geitenkaas-vibes bij, omdat dat is wat ik vaak combineer met tijm en honing. En niet met chocolade. Het is wennen en ik kan er niet echt overheen komen dat ik meer behoefte heb aan geitenkaas dan chocolade in deze reep. Getsie, voor mij geen hit. En dan kurkuma chai kokos wit.. Oh boy, het kan niet veel goeds betekenen… Ik vind het vet dat de reep geel is en de smaak is INTENS maar ook best cool. Deze vind ik het lekkerst van alledrie, maar je maakt me er nog niet echt ontzettend blij mee. Brrrr.
wijn1
Dit is echt een suuuuuper lekkere rosé mensen! En gek genoeg gewoon uit pak! Wat echt mega handig meenemen is én hij blijft echt vet lang goed in de koelkast. Dikke aanrader! Je koopt zo’n pak voor €11,99 bij Albert Heijn (hoewel ik ze nog niet tegen ben gekomen..).
wijnnnnn
Verder kreeg ik van PLUS deze drie wijnen die laag in hun alcoholpercentage zitten toegestuurd. Deze Low serie is gemaakt door ervaren wijnmakers, voor wijnliefhebbers die soms net even wat minde alcohol willen drinken. Een super fijne ontwikkeling! Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar ze staan in ieder geval koel, dus binnenkort is het zo ver. Ze kosten €4,49 en je koopt de Low serie bij PLUS en Hoogvliet.
wijn4
Voor €12,99 scoor je zo’n wijn uit pak bij PLUS. Deze merlot komt uit Spanje, is rijk van smaak en zou heerlijk moeten smaken bij winterse gerechten. Ik moet ‘m nog proeven :).
wijn5
Nóg meer wijnen uit pak van PLUS! Voor €7,99 scoor je er een van deze twee wijnen uit pak. Oók nog niet geprobeerd jongens. Doen jullie het even voor me? 😀
bge
Dan nog even iets super goeds: van Big Green Egg heb ik deze enorme doos thuis staan. Niet omdat ik blogger ben en dus iets toegestuurd kreeg, maar omdat zij een levenslange garantie bieden op hun producten! Ik heb mijn Big Green Egg Large nu 5 jaar en er zijn in die jaren 2 onderdelen stuk gegaan; de twee binnenste ringen waar de kolen in liggen. Het mooie is dus dat ik niet zelf twee nieuwe onderdelen hoef te kopen, maar dat Big green Egg ze je gewoon toestuurt, vanwege die levenslange garantie. Nou, dat vind ik echt een TOP service. Het was echt zó geregeld. MEGA fijn en dus een vermelding waard.
bier
Gulpener heeft samen met Oedipus een Sour IJsbock gemaakt. En watte? Een biertje. Haha! Het (vegan) bier is een blend van Oedipus half dry-hopped kettle sour en Gulpener biologische IJsbock. Het zou fris, fruitig en funky moeten smaken. Ik heb ’t nog niet geproefd, maar word al blij van de verpakking. Love it!
foodnesss
Heel vet: Sabine van Oh My Foodness komt met een nieuwe smaak cheesecake mix i.s.m. Home Made. Dit keer een speculaas karamel cheesecake. En dat lijkt mij vrij heftig. Een paar maanden geleden maakte ik de klassieke new york cheesecake met deze mix en die beviel erg goed. Ben benieuwd hoe deze is!

 

handsoff
Dan kreeg ik deze maand nóg meer chocolade toegestuurd en wel van Hands Off My Chocolate. Ik vind dit echt een heel leuk merk en echt héle lekkere chocolade, maar over deze drie smaken ben ik niet zo te spreken. Jammer! Ik was heel benieuwd naar de Birthday Cake i.s.m. Youtuber Marije, maar die vind ik echt ontzettend zoet. De chocolate chip cookie dough smaakt naar chocolademelk met koekkruimels en vind ik ook mwah en de crispy cookie caramel & seasalt vind ik lekker, maar niet uitzinnig. Ik heb lekkerdere varianten gehad!
mercii
Ook kreeg ik deze maand een prachtig pakket van Merci toegestuurd. Een hartjesbakje vol mini’s, waar ik echt heel erg blij van word. Ik hou gewoon van kleine stukjes chocolade, I know, RAAR. En verder twee repen met grotere stukken chocolade. Ja; in zo’n reep zitten 4 stukjes, in plaats van een heleboel kleine reepjes. Jammer, ik vind nou juist de kracht van Merci die kleine repen! Maar: ze zijn wel lekker allebei.
merci
Ik kreeg dit enorme pakket van Merci toegestuurd omdat het vrijdag 13 september Internationale dag van de chocolade is en je op merci.nl deze grote unit kunt ontwerpen met een persoonlijke cover. Nou, das toch leuk?
rude
Dan iets anders. Van Rude Health kreeg ik plantaardige melk toegestuurd. Een warme chocolademelk (lijkt me chill, een vegan variant hiervan), een barista versie van havermelk, een tumeric latte (geen idee wat dat is) en een amandelmelk voor cappuccino’s. CHILL. Ik heb de chocolademelk geproefd en vind die heel Nesquick-achtig en daar HOU ik van. Lang niet zo romig als echte chocolademelk, maar wel echt lekker. Aanrader! De rest probeer ik de komende tijd in m’n cappuccino’s.
vegan
Nog meer veganistisch nieuws: ik kreeg deze vegan pastasauzen toegestuurd van Pianta. Beide heb ik nog niet geprobeerd, maar ik ben zeker van plan om het te testen! O.a. verkrijgbaar bij PLUS.

Zo. En dat was het. Man, wat was het VEEL! Ik voel me een enorme geluksvogel dat ik dit allemaal mocht krijgen, om jullie erover bij te praten.

Welk product spreekt je het meest aan? En welke het minst? (Denk nog ff aan die Tony’s met tijm. BRRRR!)

Thanks voor het lezen en over een maand of 2 ben ik er weer met een nieuwe #FOODPOST. Tot dan!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

7 reacties op “Foodpost #10: geweldige pindakaas, smerige Tony’s en heel veel wijn uit pak!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *