Wrap met vissticks, salade en chilisaus

Door Elske – Joehoeee! Hand’s up voor wie er ook geen zin heeft om te koken vanavond. Nou, in dat geval heb ik hierbij hét recept. Super simpel, super goedkoop, super snel in elkaar gezet en, niet geheel onbelangrijk, vult de maag. Kortom, alles wat je wilt vanavond. Voor dit gehele proces hoef je maar een paar simpele stappen te ondernemen en ben je snel klaar om vanavond helemaal niks meer te doen.

Men neme (voor 1 persoon): Een stuk of vijf vissticks * – één grote wrap – handje gemengde sla – stuk komkommer – 6 cherrytomaten – chilisaus – knoflooksaus

* Op de foto te zien: neppe vissticks! De vegan vissticks waren met 35% korting dus daar ging ik voor (haha el cheapo), maar wilde ze ook al een tijdje eens proberen. Waarschijnlijk onnodig te vertellen dat dit ook goed te doen is met normale vissticks…

Goed, nu nog de bereiding die belachelijk makkelijk is:

Bak de vissticks in de pan klaar. Tien minuutjes in een beetje olie moet voldoende zijn. Als ze een lekker krokant laagje hebben is het goed. Wanneer je visstickies lekker liggen te braden in de pan snijdt jij de tomaatjes in halfjes, de komkommer in stukjes en samen met de sla beleg je de wrap. Vissticks klaar? Leg deze op je wrap en maak af met de chili- en knoflooksaus.

Was dit heerlijk? Nee, het was niet persé geweldig, maar het was oké lekker. Te doen. Voldoende.

Wat vind jij van dit recept? Maken of overslaan? Laat het hieronder weten 🙂

Wist je dat Leo een tosti-boek schreef?
Haar derde boek heet TOFFE TOSTI’S en ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier haar eerste of tweede boek.

En dan nog dit…
Volg gewoonwateenstudentjesavondseet.nl ook via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *