Wraps met asperges, avocado & chilisaus

Goedemorgen goed volk! Ik moest gister geld overmaken naar de Belastingdienst (au) en dan ben ik altijd in een gierige bui daarna en daarom at ik ‘s avonds restjes, haha #Leo’s #Logica. Ik had nog wel redelijk wat ingrediënten in huis, maar bij elkaar kon ik er niet echt iets logisch ervan brouwen en daarom werden het wraps. Of het lekker was? Niet echt. Maar ik heb gek genoeg wel alles gulzig op zitten eten… Raar maaltje. Klaar voor?

Nodig voor één persoon: 2 grote wraps – 2 eetlepels kwark – ongeveer 15 groene aspergetips – 1/2 avocado – 1/2 zakje gekruide krieltjes – 2 eetlepels mais – een scheut sweet chili saus – geraspte kaas – cayennepeper

Bak de krieltjes 5 minuten in een koekenpan rondom een beetje bruin. Snijd de aspergetips in drieën en voeg die dan toe aan de aardappeltjes. Snijd de avocado in plakjes en voeg die ook hier aan toe en bak even mee. Doe er dan nog wat mais door en een beetje cayennepeper.

Leg de wraps in een ovenschaal en smeer ze allebei in met kwark. Doe daar al je inrgediënten uit de pan in en giet er een beetje sweet chili saus overheen. Dit is lekker bij alles én overheersend in smaak.

Vouw de wraps dicht, houd ze dicht door er een stukje spaghetti (of een satéprikker) in te prikken en strooi er zoveel kaas over als je wil.

Bak de wraps dan nog een minuut of 15 af in de oven. In ieder geval zo lang totdat de kaas gesmolten is en het liefst ook een beetje knapperig en bruin is geworden.

Klaar is je maaltje!
wrapss

Echt lekker is het niet, maar smerig ook zeker niet. Een prima maaltijd voor als je toevallig al deze restjes in huis hebt. Maar ik zou er als ik jou was niet apart boodschappen voor gaan doen bij de supermarkt…

Wat heb jij gisteravond gegeten? <3

Begin 2018 goed en vreet driemiljoen tosti’s!
Mijn derde boek heet TOFFE TOSTI’S en de tweede druk ligt nu in de winkels. Het kost €14,95 en is verkrijgbaar bij de boekhandel, Bruna of via Bol.com.

Bestel hier mijn eerste of tweede boek.

Hé, laat eens wat van je horen?
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

3 reacties op “Wraps met asperges, avocado & chilisaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *