Wraps Tandoori met kip, paprika, zoet-zure komkommer, mango en yoghurtdressing

Gesponsord – Oelala! Goedendag leuke mensen! Ik kreeg onlangs een nieuw product van MAGGI toegestuurd en ik werd er blij van. Niet alleen van de toffe zwarte verpakking(springt eruit in het schap), maar ook van het product; MAGGI komt met wraps! En niet zomaar wraps: wraps met een twist in de smaken Kruidige Tandoori, Amerikaanse BBQ en Frisse peper. En die eerste, daar ben ik gek op. Tenminste: dat verwachtte ik toen ik ‘m in handen had. Tijd om te testen!

Nodig voor één persoon: 150gr kipfilet – 1/2 ui – 1 paprika – 2 el yoghurt – 1/2 mango – 10 cm komkommer – 50ml azijn – 1 theelepel suiker – Wraps Tandoori van MAGGI (verpakking bevat 6 wraps, kruidenmix voor de wraps en om door de yoghurt te doen)

Bereidingstijd: 20 min

wraps1

Snijd de komkommer in dunne plakjes en week ze in een mengsel van suiker en azijn een minuut of 10. Snijd de kip en groentes en bak de kip in 3 minuten in pan met olie aan. Voeg dan ui en paprika eraan toe en bak dit 2 minuten mee. Voeg de MAGGI kruidenmix en 100ml water toe en laat op laag vuur de saus indikken. Verwarm in de tussentijd de wraps in een droge koekenpan. Meng yoghurt met de andere kruidenmix van MAGGI en smeer de wraps er mee in. Snijd ook de mango in stukjes. Verdeel alle ingrediënten in de wrap en vouw dicht. Eet smakelijk!

wraps2

Nou, en smakelijk was het zeker. Ik ben al echt dol op de smaak van Tandoori-dingen (wat is dat toch?), maar de combinatie was echt heerlijk op deze manier. Lekker fris met de yoghurt-saus, lekker kruidig van de Tandoori en lekker zoet met de mango. Ik zeg: MAGGI is met vlag en wimpel geslaagd met dit nieuwe product. Ik vind het leuk!

Lijkt het jou ook lekker? Kijk op de website van MAGGI voor meer inspiratie!

PS: Wat blijkt? Dit receptje is zelfs de volgende dag koud als lunch erg lekker. Hou ik van: scheelt weer werk ;-). Nice!

MIJN TWEEDE BOEK IS UIT!
Bestel ‘m via Bol.com. YES!

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *