Video: Tosti met paprikachips, kaas en tomaat

JOEHOE! Het is weer TOSTITIJD! Afgelopen vrijdag maakte ik een tosti klaar met… CHIPS! Ik was er van overtuigd dat dat lekker is, maar vriendinnen verklaarden me voor gek. Maar ik heb het tóch geprobeerd en je ziet in de video of dat een succes was…

Eindresultaat:

tostipaprikachips

Vergeet je je niet te abonneren op mijn YouTubekanaal? Ik denk dat ik het nu zo doe dat de video vrijdag op YouTube komt en dan zaterdag of zondag pas op mijn blog, omdat dat qua timing voor mij iets beter uitkomt. Dus als je ‘m als eerste wil zien, moet je je even abonneren :D. Dat kan hier!

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al bijna 9000 mensen kochten mijn kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet


7 reacties

Freekje -

Nou ik heb het geprobeerd maar ik mis nu zo veel voedingsstoffen dat mijn maag voelt alsof er constant een mes in wordt gestoken. De eerste 2 happen waren lekker en daarna voelde ik me naar door de belachelijke hoeveelheid vet die in chips, kaas en vlees zitten.

Love4seasons.nl -

Hahaha super tof dit! Ik denk dat een tosti hamkaas chips ook onwijs lekker zal smaken

leonie -

Ja sowieso geweldig!

Karlijn -

Haha supertof bedacht! Een Mexicaanse variant met nacho’s, guacamole, cheddar en zure room lijkt me ook erg lekker!
Het wordt denk ik tijd voor een eigen experiment..;)

leonie -

Ja moet je doen! Mijn zus heeft die eens uitgeprobeerd op mijn kanaal: https://www.youtube.com/watch?v=y613TE3K3nY

Karin -

Hahaha, geweldig. Zou er nooit aan denken (en betwijfel of ik het ooit ga uitproberen), maar ik vind het errug grappig dat je het gewoon probeert :) En andere mensen lekker laten lachen, als jij het lekker vindt moet je er vooral heel erg van genieten.

FIjne dag!

leonie -

Wel uitproberen hoor! Het is vet lekker 😀

Reageer ook