Romige pasta met garnalen, avocado, limoen, peterselie en knoflook

Hallo leuk mens! Vandaag was awesome. Voor Vrouwen.nl ging ik vandaag heel veel video’s opnemen met de mannen van Four Creating en dat is vét leuk. Ik ken ze al sinds we onze video opnamen en ze nog de Studenten kookshow waren, maar nu doen zij én ik andere dingen en toch kruisten onze wegen elkaar weer. Wat niet gek is, aangezien we bij elkaar om de hoek wonen. Maar het was tóf! En ik kan niet wachten om jullie het eindresultaat te laten zien. Op Vrouwen.nl. Maar dat later.

Vandaag was ook cool omdat ik na het filmen nog een leuke afspraak op werk had, daarna lekker ging sporten (lekker en sporten in één zin, wie had het ooit gedacht) én daarna lekker ging koken. En oh oh oh, wat heb ik verrukkelijk gegeten vandaag.

Eventjes twijfelde ik nog of ik nou sushi zou bestellen of toch een nieuw recept online zou gooien en ik koos voor dat laatste. Omdat ik al zo weinig blog de laatste tijd. Vind ik zelf. Dus: tijd voor een nieuw recept!

Ik heb ongeveer een uur door de supermarkt lopen dwalen omdat ik echt niet wist wat ik klaar wilde maken vanavond, mar uiteindelijk wist ik iets op tafel te zetten dat toch wel meer dan vrij geslaagd was. Woehoeee!

Nodig voor één persoon: pasta – 100gr knoflookgarnalen – 1/2 pak Alpro Soya cuisine spul – 1/2 rode peper – 1 avocado – wat verse peterselie – peper & zout – 1/2 limoen

Kook de pasta gaar. Snijd de avocado in blokjes en bak in een grillpan met wat olijfolie op hoog vuur. Voeg na twee minuutjes de garnalen erbij en bak 2 minuutjes mee. Doe er dan stukjes rode peper bij en een scheut van het kookroom (die soya-toestand). Voeg ook wat verse peterselie toe en laat op zacht vuur pruttelen. Schep als laatste de pasta er ook door en top af met peper & zout. Oh en wat limoensap, niet vergeten!

En dan? Dan eet je heel heel heel lekker. Damnnnnn. Het was een beetje zoetig (zou dat door die Alpro Soya room komen?) en lekker knoflookachtig en echt super intens van smaak. Oh oh oh; ik heb gewoon m’n bord leeg gelikt. Op Snapchat het bewijs. Wat was dit lekker. En makkelijk!

Wat denk je er van? Namaken?

WIST JE DAT…
Ik een kookboek heb uitgebracht? Al meer dan 8000 mensen kochten het boek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf en Bol.com.


LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet.

MEER PASTA MET ROOM EN GARNALEN:

6 reacties op “Romige pasta met garnalen, avocado, limoen, peterselie en knoflook

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *