VIDEO: Bietensoep met geitenkaas

Gesponsord – Hoi allemaal! Het is tijd voor een nieuwe videocategorie! In februari dit jaar ben ik begonnen met tostivideo’s en ik vind het een succes. De inspiratie is ook nog lang niet op en ik blijf er dan ook gestaag mee doorgaan. Maar! Ik vind het heel leuk om video’s te maken en wil ook wel eens wat anders en daarom introduceer ik vanaf vandaag: SOEPVIDEO’S! Want ook met soep kun je experimenteren (ik denk dat ik even wegblijf bij de M&M’s, maar met groentes kom je ook al heel ver ;-)).

Ik trap vandaag af met een bietensoep met geitenkaas. Check de video hier of hieronder:

Even netjes op een rijtje wat je nou nodig hebt voor deze soep (2,5 liter):
Een grote pot bieten
1 teen knoflook, uitgeperst
1 ui, in grove stukken gesneden
1/2 rood pepertje, in stukjes gesneden
1 pot MAGGI Basis voor kippensoep
een plukje verse peterselie
zachte geitenkaas

De bereidingstijd is ongeveer een halfuurtje, inclusief voorbereiden, koken en opmaken.

Vergeet je je niet te abonneren op mijn YouTube-kanaal? En laat vooral even weten of je dit leuk vindt of niet, deze soepvideo’s!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn (eet)dagboeken via Lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER SOEP:4 reacties

Maaike Van Uden -

de soep is bij mij erg goed gelukt! voor herhaling vatbaar.

Anoniem -

Heeel leuk, soepvideo's!

Britt -

Leuk idee! Ik vind je video's sowieso heel leuk om te kijken :)
En daarbij vind ik het idee van soeprecepten leuk, omdat ik altijd het idee heb dat dat heel veel werk is maarrr dat valt dus wel mee haha (als jij het kan, kan iedereen het haha)
Top dus! :)

Anoniem -

Heel erg leuk dit :)

Reageer ook