Vega: Ravioli met paddenstoelen, bieslook en parmezaanse kaas

Hoi! Vandaag werkte ik thuis aan mijn blog en was ik vooral heel erg druk met dingen regelen voor Serious Request. Ik ga namelijk morgen tosti’s bakken voor 3FM Serious Request in het centrum van Heerlen! Check this out & doneer!

En omdat ik thuis was en eten in huis had, lunchte ik met ravioli met paddenstoelen, bieslook en parmezaanse kaas. Yolo! Normaal eet je dit dus als avondeten. Maar fuck de regels, ik at het als lunch.

Nodig voor één persoon: ravioli – 75gr paddenstoelen – beetje verse bieslook – beetje Grana padano

Kook de ravioli in 6 minuten gaat. Snijd de paddenstoelen in grove stukken en bak in boter voor een minuut of 6. Doe de ravioli (afgegoten) bij de paddenstoelen in de pan en roer even door zodat alle aroma uit de pan aan de ravioli gaat zitten. Serveer met parmezaanse kaas en gehakte bieslook. Beetje peper & zout is ook wel wenselijk trouwens. Klaar!

Lekkerrrr! Maar niet zo lekker als deze ravioli met paddenstoelen, boter en pompoen.


TIP VOOR KERST 

Geef mijn kookboek cadeau tijdens de kerstdagen! Voor iedereen die van simpel en LEKKER eten houdt! Bestel ‘m hierrrr of koop ‘m in de boekhandel, Bruna, Ako of Bijenkorf.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

MEER RECEPTEN MET RAVIOLI:

Eén reactie op “Vega: Ravioli met paddenstoelen, bieslook en parmezaanse kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *