Beef-sashimi met soja-champignons en zeewiersalade (HEEL SIMPEL!)

Hoi allemaal! Deze maaltijd ziet er op de foto wellicht culi uit, maar man; wat is dit makkelijk klaar te maken. En lekker dat het is, oeeeh! Je hebt 5 dingen nodig en zelfs zonder enige kookskill kun je dit fatsoenlijk op tafel krijgen. Mark my words!


Nodig voor ̩̩n persoon: 1 biefstuk Рtheelepel sesamzaadjes РJapanse zeewiersalade (AH, ligt bij de vissen) Рstuk of 8 champignons Рsojasaus

Snijd de champignons in partjes en bak in kokosvet of olie. Schenk er een scheut sojasaus bij en laat pruttelen. Bak de biefstuk 2 minuutjes aan beide kanten (beetje afhankelijk van de dikte) en laat ‘m dan heel even rusten. Zorg dat de biefstuk wel een beetje gekleurd/bruin is aan de buitenkant. Op hoog vuur! Snijd de biefstuk in dunne reepjes tot een soort sashimi, strooi er wat sesamzaadjes over en serveer met sojasaus. Leg de Japanse salade erbij en de champignons in soja en eet met stokjes!

Vte chill is dit. Je kunt dus gewoon een soort van sashimi maken van biefstuk (100% afkeken van Chickslovefood.com) en het smaakt góed. Nice!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

KOOKBOEK:
De derde druk van mijn kookboek ligt in de winkel! 6000 mensen gingen je al voor; wil jij het boek ook in huis hebben? Koop ‘m bij Bol.com, Bruna, Bijenkorf of any andere boekenwinkel.


Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER SUSHI-ACHTIG VOEDSEL:

2 reacties op “Beef-sashimi met soja-champignons en zeewiersalade (HEEL SIMPEL!)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *