VIDEO: Tosti met vijgen, cacaonibs en roomkaas #TOFFETOSTI

Hoi! Het is donderdag en dus tijd voor een tostivideo! Vandaag maakte ik een tosti klaar met cacaonibs, roomkaas en vijgen en je ziet hierboven of op youtube, of dat lekker was of niet. Of nouja, ik kan eigenlijk best verklappen dat dit einnnnnnndelijk een tosti was die ik echt niet. te. eten. vond. 😀 Kan ook gebeuren, haha ;).

Bekijk ‘m helemaal tot het einde! 😀

Byeeee

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

MEER VIDEO’S:


3 reacties

Anoniem -

tosti's worden in driehoekjes gesneden zodat je ze makkelijk in een bakje ketchup kan dopen!

Anoniem -

Hoiii

Waar koop jij die vijgen? Ik heb echt alles afgezocht, maar kan ze tot nu toe nergens vinden?

Foodbooksnl -

Haha je sjaal is geweldig! Ik hou ook echt van ananassen 😀
En die tosti.. ik weet nou niet zo goed of ik 'm ontzettend vies vind klinken of wel lekker haha. Ik denk dat ik deze oversla!

Reageer ook