VIDEO: #Awesometosti met brie, honing en walnoten


Joehoeeee! Op de valreep van de donderdag komt er tóch nog een filmpje online! Dit keer maak ik een tosti met brie, honing en walnoten. En of dat bevalt (check de foto hierboven haha), dat zie je in deze video!

Wil je meer tostifilmpjes of heb je zelf een geniaal recept? Reageer hieronder! Of als je andere toffe film-ideeën hebt, SHOUT!

Vergeet je niet te abonneren op mijn youtubekanaal, zodat je van het volgende filmpje meteen op de hoogte bent zodra die online staat. Ennnnnn vond je de video leuk? Doe even een duimpje omhoog op youtube of laat een reactie achter! 😀

Tot later!

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

MEER VIDEO’S:

4 reacties op “VIDEO: #Awesometosti met brie, honing en walnoten

  • Geitenkaas met plakjes gegrilde courgette, aubergine en paprika en muhammara (van maza) (of pesto!) is absoluut mijn lievelingstosti momenteel <3 Al komt een tosti met brie, kalkoenfilet, mosterd en cranberry saus (of vijgenjam wanneer cranberries weer eens nergens te krijgen zijn) daar wel erg dicht bij in de buurt.

  • haha, de tosti-filmpjes zijn leuk! Ik maakte laatst een tosti met advocado, pesto (groene), en natuurlijk kaas, en dat was lekker!
    Over je tosti-ijzer gesproken; er zijn nu van die contactgrill dingen in de aanbieding bij de kruidvat; ideaal en je krijgt er echt zo'n mooie 'streepjes' tosti van. Ook natuurlijk chill om te gebruiken voor grillen van vlees of courgette/aubergine:)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *