Foodness: Ik ben 1.83m en weeg 62 kilo en dit is mijn diëet

Dag allemaal! Heel vaak krijg ik de vraag hoe het kan dat ik zo slank ben en toch zoveel eten kan eten. Vandaag vertel ik je er in mijn blogpost op Foodness.nl meer over! Check:

“Leonie, jij bent zo slank en toch lijk je altijd zo veel te eten, wat is je geheim, sport je veel?”. Deze vraag, in welke vorm dan ook en altijd met dezelfde strekking, hoor ik echt heel vaak. Ja ik ben slank, ja ik eet alles wat los en vast zit, nee ik sport niet (oké, amper) en nee, ik heb geen eetstoornis. Wat het dan wel is? Tja, dat wil je wel weten hè? Nou, ik ga je teleurstellen vrees ik. Ik weet het niet. Sorry. Wellicht een goede stofwisseling (maar wat is ‘goed’?)? Misschien gewoon geluk (vast!)? Misschien komt het door een afwijking in m’n darmen (waarschijnlijk) of… Misschien heb ik wel hét diëet uitgevonden: eten waar je zin in hebt, niet sporten en tóch niets aankomen. Klinkt interessant? Lees door!”

Lees deze blogpost verder op foodness.nl!

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

MEER FOODNESS:

5 reacties op “Foodness: Ik ben 1.83m en weeg 62 kilo en dit is mijn diëet

  • Anoniem zegt:

    Mag ik vragen wat die afwijking in je darmen dan is? Dat zullen veel mensen ook herkennen;) Snap als het te privé is hoor!

  • Anoniem zegt:

    Wat een heel leuk stuk haha ik lig krom van het lachen! En ja ergens heb je gelijk. helaas kan ik het dieet echt niet volgen want dan ben ik binnen mum van tijd een bolletje. Wel hou ik enorm van lekker eten en doe dit ook, iedere avond een wijntje en iedere avond gaat er een zakje (ja zo een kleintje) chips of een halve rol oreo naar binnen. De kunst is om het in balans te houden zoals je al schreef. Je kan niet (ik en de meeste met mij niet) en ontbijten met croissantjes, lunchen met worstenbroodjes en avondeten met pizza om vervolgens op de bank te ploffen met een fles wijn en een zak chips.. al zou dat wel ideaal zijn. Overdag opletten en gevarieerd eten en dan kun je savonds best een paar glazen wijn met lekkere franse kaas pakken. en GENIETEN! want je hebt immers de hele dag gezond gegeten dus dat mag savonds van jezelf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *