Dinner: Vega wraps met avocado, tomaat, courgette, peterselie, mozzarella, pijnboompitten en kaas

HOI! Vandaag had ik vet veel zin in wraps met avocado en kaas. Maar dan niet de avocado als dip er naast, maar echt als hoofdingrediënt. Ik wist alleen niet echt een goed recept te bedenken. Uiteindelijk heb ik maar random wat dingen bij ekaar gegooid en at ik heel prima, maar niet suuuupergeweldig. Maar wel lekker. 🙂 Het was in ieder geval wel heel vullend.

Nodig voor één persoon: 2 wraps – 2 kleine tomaatjes – 1 avocado – 5cm courgette – 1 blikje tomatenpuree – 2 eetlepels pijnboompitten – 1/2 bol mozzarella – geraspte kaas – 1 teen knoflook – beetje verse peterselie

Snijd de courgette in blokjes en pers een teen knoflook uit. Bak samen in een pan met olijfolie mooi bruin. Rooster de pijnboompitten ook eventjes in een (droge) pan. Snij de avocado, mozzarella en tomaat in stukjes. Meng met elkaar in een kom, met de courgette, knoflook en pijnboompitten. Smeer twee wraps in met tomatenpuree. Doe het groentenkaasprutje er op en vouw dicht. Strooi er wat geraspte kaas over, eventueel nog wat pijnboompitjes en dan gaan de wraps in de oven! Onee, je moet ook nog wat fijn gehakte peterselie in de wraps doen. Doe dat dus maar. Dan in de oven; 12 minuutjes op 180C en eventueel op ’t einde even op de grillstand zodat ze ook nog een beetje bruin worden. KLAAR!

Lekker en vullend. That’s it. Ik zou dit best nog eens kunnen eten, maar het was niet zooo lekker dat ik ook daadwerkelijk denk dat ik dat ga doen, haha.

Ik moet wel zeggen trouwens dat ik steeds meer moeite heb met vegamaandag. Niet om vegetarisch te eten eens in de week, maar om dat op maandag te doen bevalt steeds minder goed. Op de een of andere manier heb ik gewoon stééds op maandag zin in vlees; vandaag ook weer: ik had écht zin in een dikke lekkere hamburger. But nope. 🙁

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

OOK LEKKER:

6 reacties op “Dinner: Vega wraps met avocado, tomaat, courgette, peterselie, mozzarella, pijnboompitten en kaas

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *