
Wok in olijfolie een teen knoflook en 125gram kastanjechampignons (voorgesneden, je bent lui of je bent ‘t niet;)). Na 5 minuten voeg je er twee handen verse spinazie aan toe en ondertussen kook je in 4 minuten de verse tagliatelle. Je roert de spinazie in de wok en voegt er steeds een beetje extra aan toe totdat je het genoeg vindt. Dan schep je er 100gram MonChou doorheen en dit laat je lekker pruttelen. De pasta giet je af, het spinaziemengsel leg je er op, een beetje zout&peper erover en flink bestrooien met Grano Padano!
LEKKER!!!
PS: Het originele recept vind je hier.
PPS: Foto met m’n iPhone gemaakt. Batterij van m’n geliefde camera was leeg, potverdikkie!
leonie zegt:
THANKS! het is ook echt heel lekker (en makkelijK!)
Manon zegt:
Ziet er héérlijk uit!!!
Liefs, Manon
Daniëlle zegt:
Lekker hoor!