Vega: Tagliatelle met spinazie, champignons, MonChou en Grano Padano

Goedenavond! Ik voel me nog niet helemaal top, maar had vandaag in ieder geval weer zin om wat lekkers te eten, dus dat lijkt me een goed teken. Ik at een romige pasta met champignons, spinazie en MonChou.

Wok in olijfolie een teen knoflook en 125gram kastanjechampignons (voorgesneden, je bent lui of je bent ’t niet;)). Na 5 minuten voeg je er twee handen verse spinazie aan toe en ondertussen kook je in 4 minuten de verse tagliatelle. Je roert de spinazie in de wok en voegt er steeds een beetje extra aan toe totdat je het genoeg vindt. Dan schep je er 100gram MonChou doorheen en dit laat je lekker pruttelen. De pasta giet je af, het spinaziemengsel leg je er op, een beetje zout&peper erover en flink bestrooien met Grano Padano!

LEKKER!!!

PS: Het originele recept vind je hier.
PPS: Foto met m’n iPhone gemaakt. Batterij van m’n geliefde camera was leeg, potverdikkie!


3 reacties

leonie -

THANKS! het is ook echt heel lekker (en makkelijK!)

Manon -

Ziet er héérlijk uit!!!
Liefs, Manon

Daniëlle -

Lekker hoor!

Reageer ook