Hallo lieve lezers! Gisteravond heeft Bas voor me gekookt (fijn!) maar ik vond het helaas niet zo lekker, haha. We aten pasta met honingzalm (jummie!) en Iglo spinazie met boursin (bah, hihi).
Je smeert de zalm in met honing en bakt deze ongeveer 10 minuutjes. In een andere pan smelt je de Iglo spinazie met boursin (een pakje uit de diepvries) en daar doe je gehalveerde cherrytomaatjes door. Kook ondertussen de pasta. En that’s it..
Ik vond het niet zo lekker omdat ik niet hou van spinazie à la crème, en dit leek er behoorlijk op. Verder vond ik de combinatie met cherrytomaatjes ook niet echt lekker, omdat het daardoor vrij zuur was. De zalm daarentegen was heerlijk! En het was lief dat Bas heeft gekookt:) Dat wel! Haha.
Ik weet al wat ik vanavond ga eten.. Dus.. Stay tuned!
PS: Ik wil het recept niet helemáál afschrijven; misschien is het wel lekker als je verse spinazie en roomkaas gebruikt.. Misschien 😉