Eiernoedels met runderreepjes, mango en taugé in een lekker sausje

Hallo! Vanavond heb ik heel experimenteel gekookt en het pakte voor de verandering eens goed uit! Ik maakte eiernoedels met runderreepjes, paprika, rode peper, ui, boontjes, taugé, komkommer en mango in een heerlijk sausje. Mjam!

Je maakt het sausje van sojasaus, honing, basterdsuiker en rode ui (gebakken) en daar leg je de runderreepjes in. Bak de runderreepjes en voeg je de boontjes, paprika en rode peper eraan toe. Even wokken en na een tijdje doe je de rest van de saus erbij. Ondertussen kook je de eiernoedels. Als het allemaal klaar is doe je bij opdienen de mango, komkommer en taugé erover, et voilà!

Een beetje veel ingrediënten en dus iets duurder dan normaal, maar wat je overhoudt kun je morgen natuurlijk gebruiken in je avondeten!

Tot morgen:)

PS: Als je het teveel werk vindt om een sausje te maken, kun je ook gewoon een sausje van Conimex (o.i.d.) kiezen 😉


6 reacties

Linda -

Nee nog niet, maar ik laat het wel weten als het zover is 🙂

leonie -

Leuk! Ik hoor t wel 🙂

leonie -

Thanks Nina, Claire en Linda! En leuk dat je me gaat volgen! Ben je al begonnen aan een foodblog? Ben erg brnieuwd 😉

Linda -

Ben via LINDA. bij jouw blog gekomen. En jij hebt zo'n site waarbij ik gelijk denk: LEUK! Dus ik ga je volgen, ook ter inspiratie voor mijn eigen toekomstige foodblog. Ga zo door!

Claire -

Dat ziet er goed uit!

Nina -

Ziet er lekker uit!

Reageer ook