Goedenavond! Vanavond had ik ontzettend veel zin in verse spaghetti en walnoten.. Dus dat typte ik in bij Google en toen vond ik uiteindelijk dit recept, waar ik courgette aan toe heb gevoegd! En ‘t was echt onwijs lekker!
Je bakt een sjalot met courgette in boter en olie (geen idee waarom je allebei gebruikt)(en ik weet eigenlijk ook niet wat het verschil is tussen een sjalot en een gewone ui).. Maargoed:) Dan voeg je wijn toe en slagroom! Ondertussen kook je de spaghetti en hak je de walnoten en probeer je gorgonzola te snijden (dit lukte mij niet echt, kleffe bende). En dan doe je spaghetti op je bord, daar overheen het courgette-ui-wijn-slagroom prutje en aftoppen met walnoten en “stukjes” gorgonzola!
MJAMMM!
Tot morgen!
leonie zegt:
Thanks! Goed om te weten.
Anoniem zegt:
Sjalot heeft een totaal andere smaak dan ui. Uit is pittiger van smaak, terwijl sjalot een heel zacht aroma afgeeft.
leonie zegt:
Thanks!
Leuke blog heb je 😀
Marrit zegt:
Dat ziet er heerlijk uit! Jammiee!
http://366daysofmarrit.wordpress.com/