Video: We zijn verhuisd!

Hey hey! Het is zo ver! We zijn eindelijk verhuisd! Vandaag kwam de verhuisvlog dan ook eindelijk online. We wonen nu twee weken in wat we voorheen ‘De Bouwval’ noemden, maar die naam mag ons nieuwe huis niet meer dragen.

De afgelopen 9 maanden heb ik je meegenomen in de verbouwing van onze bouwval tot droomhuis. We hebben een huis gekocht dat volledig aan puin geslagen is, om het vervolgens om te toveren tot droomhuis. En dat in 9 maanden, met beperkt budget. Een route die heerlijk is om te volgen, want slopen, klussen en inrichten brengt stress, gekibbel en vooral heel veel blijdschap met zich mee. Iedere twee weken praten we je bij over de stand van zaken.

Vandaag kwam alweer de 17e video online: de verhuisvlog. Dé video waarin we je meenemen in een empty house tour (zo snap je eindelijk de indeling iets beter), waarin we zelf verhuizen én natuurlijk…. waarin Teddy voor het eerst in het nieuwe huis is. En het is veeeeel te schattig. Kijk je mee?

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *