Video: De laatste loodjes (wegen zwaar)

Hallo leuke mensen! De 16e video staat online waarin Jan en ik je meenemen in de verbouwing van onze bouwval naar een droomhuis! We hebben een huis gekocht dat volledig aan puin geslagen is, om het vervolgens om te toveren tot droomhuis. En dat in 9 maanden, met beperkt budget. Een route die heerlijk is om te volgen, want slopen, klussen en inrichten brengt stress, gekibbel en vooral heel veel blijdschap met zich mee. Iedere twee weken praten we je bij over de stand van zaken.

Onlangs kwam de 16e vlog online, waarin we je meenemen in de laatste loodjes voor de verhuizing. Van plinten schilderen tot gietvloer, van hard werken in de laatste week voor de verhuizing om de tuin nog af te krijgen (en het huis; er was een stukadoor bezig, het hele huis moest geschilderd worden, het kozijn werd nog vervangen, de badkamer gemonteerd), tot het moment dat we eindelijk warm water hebben. In deze vlog de eerste tranen van Leo. Jaja! Kijk je mee?

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *