Leo’s leven #94: livegang, chaos en drukte

Goedemorgen fijne mensen en welkom op dinsdag! Mijn afgelopen dagen waren behoorlijk intens. Van het lanceren van m’n nieuwe site tot reizen naar Assen, Groningen, Lemmer en Amsterdam. Van strandwandeling tot de financiën van de bouwval en van bad-vibes-werklui tot good-vibes-After-life. Lees je mee?

Vrijdag: een nieuwe site
Vrijdag was een super drukke dag qua werk. Maar ook een gekke dag, want ik kreeg super slecht nieuws dat ik de komende tijd ff een plekje moet geven. Gek genoeg gaat ‘t leven echter gewoon door alsof er niets verandert is en ergens is dat ook wel goed. Gewoon aan het werk dus…

Mijn dag stond in het teken van de livegang van mijn nieuwe site. Achter de schermen is mijn techpartij al een half jaar bezig met het ontwikkelen van een nieuwe site, die er net zo uitziet als mijn huidige website, alleen dan goed geprogrammeerd. Heel veel werk, maar het was eindelijk tijd voor livegang.

En hoewel er nog veel bugs in zitten, zijn er ook al veel dingen beter; vooral in de snelheid. Dus dat is top.

Dit gaat niet goed XD

Verder was ik bezig met een campagne, m’n dagboek, de achtste vlog (die heel leuk is en gek genoeg weinig views kreeg), een meeting over het vervolg op de samenwerking met Santa Maria, een contentplan voor een tegel-samenwerking, ik luisterde de achtste aflevering van podcast De Verbouwing om feedback te geven op het geluid, beantwoordde wat mails en moest natuurlijk naar de bouwval voor het een en ander.

‘s Middags had ik een afspraak met de keukenmaker die de boel kwam inmeten en ‘s avonds hadden we twee tuinmannen over de vloer om een offerte te maken voor het afvoeren van de aarde. En als ik schrijf tuinmannen, dan bedoel ik eigenlijk boeven. Man, wat had ik een bad vibes bij deze mensen. Ze kwamen duidelijk binnen met het idee ‘hier gaan we even flinkkkkk geld verdienen’ en kwamen uiteindelijk dus ook met echt een be-la-che-lij-ke offerte. Wat een waste of time.

‘s Avonds was ik kapot en ben ik lekker met Teddy op de bank gaan chillen. <3 Ik ben het nieuwe seizoen van After Life aan het kijken en het is zoooooo genieten. Ik HOU van deze serie.

Zaterdag: van hot naar her
Op zaterdagochtend had Jan het geniale idee om eerst eens even naar het strand te gaan om uit te waaien. Een bijzonder goed idee, want het strand is de beste plek op aarde om je hoofd ff leeg te maken.

Daarna hadden we weer een meeting in de bouwval, dit keer met stucadoor Harry. Hij heeft ons huidige huis ook gestuct en is echt een topper, dus we willen ‘m graag weer hebben voor de bouwval. Hij heeft alles ingemeten en kwam met een goede offerte, dus dat lijkt de goede kant op te gaan. Yay!

Daarna pakten we onze tassen voor een spontaan weekendje Noord Nederland. We dronken een kopje thee bij m’n ouders, wat super fijn en gezellig was en daarna reden we door naar Groningen voor een gezellig avondje bij Sas en Yor. Vet nice <3.

Heb ontdekt dat ik het vettttt chill vind om met Ozzie te tekenen

Zondag: van Groningen naar Lemmer naar Amsterdam naar waar is m’n weekend?
Op zondag werden we gewekt door twee hele vrolijke neefjes, hahaha. Druk in de weer met wintersporthelmen, om 8 uur ‘s ochtends. Bij ons in bed. Hahaha! Vet gezellig.

Ook goedemorgen

Rond een uurtje of 11 vertrokken we weer en gingen we nog even langs de ouders van Jan; als we dan toch in het Noorden zijn, kunnen we maar beter meteen het hele rondje af maken.

Daarna hadden we nog een babybezoekje in Amsterdam op de planning en dat was ook super gezellig. Helaas moesten we het slechte nieuws brengen dat we in mei niet naar de bruiloft in Italië (IK HUIL) kunnen van vrienden die daar trouwen, omdat het één weekend voor ons verhuisweekend is en dat is wel echt vrij onhandig. Maar SO SAD, want denk je even in; een bruiloft in Italië met allemaal leuke vrienden is wel echt een dróóm. Maar goed; gotta love project bouwval :D.

Na het babybezoek zette ik een voor Jan onbekende bestemming in de navigatie van de auto en reden we naar…

Vleesch noch Visch! Dat is zo’n lekker afhaalding in Amsterdam. En we hadden het al een eeuw niet gehad, dus tijd om even lekker te snacken met een klein wandelingetje door Amsterdam west. Gezel!

Dit had echt een hele leuke foto kunnen zijn van mij in een lekker outfitje met een heerlijk stuk voedsel in een hip Amsterdams buurtje, maar vaak als ik Jan vraag om even een foto te maken, is dit het resultaat XD. Maar goed; hij doet het wel <3.

Daarna gingen we naar huis en grapten we tegen elkaar; oké, nu is het tijd voor ons weekend. Maar niets was minder waar, want we moesten nog aan de slag met de financiën voor de bouwval; want die lopen nog steeds de spuigaten uit en we zijn bezig met het ophogen van de hypotheek, haha. Maar daarvoor moest wel een en ander doorgerekend worden, dus let’s excel.

Dit is een erg lekker biertje met minder van 0.5%

Na een uurtje of twee was ik wel echt goed chagrijnig (terwijl er niet per se iets nieuws uit kwam; ik word gewoon chag van geldzaken) en ben ik op de bank geploft met een serietje en m’n nieuwe wordfeud verslaving. Oh oh oh, wat een weekend.

Maandag: druk met werk
Op maandag zat ik alweer vroeg achter m’n bureau om aan het werk te gaan.

Ik dacht: ik trek ff een gezellig shirt aan om nog iets te maken van deze maandag, maar in alle eerlijkheid stonk dit shirt na 2 uur al naar zweet en ben ik gewoon weer in m’n chillpants gekropen.

Vandaag op de planning? Aan de slag met de nieuwe site, in de statistieken duiken van campagnes, een voorstel schrijven voor een samenwerking, een campagne live zetten, bellen met m’n website techneut, feedback voor een andere campagne verwerken en een plan schrijven om van mijn 2000 kookboeken af te komen, die nu in het tuinhuis van de bouwval liggen. Maar de tuin moet geëgaliseerd worden (maar eerst moet er nog ff 10 kub aarde uit geschept worden) en dus moet het tuinhuis weg. En dus mijn 2000 kookboeken. Mocht iemand nog een goede bestemming weten, let me know ;-).

Dan denk je; genoeg gedaan voor zo’n maandag, maar neen. ‘s Avonds ging ik nog sporten en daarna óók nog boodschappen doen voor een paar dagen en óók nog koken, want Jan heeft het nog véél drukker dan ik. Man o man, wat een tijden dit.

Wel erggg lekker gegeten. Binnenkort online dit!

Daarna zijn we ook nog even naar de bouwval gegaan, want daar was weer lekker veel werk verzet:

Inmiddels is het dinsdagochtend en ik heb best een overzichtelijke dag. Ik heb het super druk met werk, maar heb niet zo veel deadlines en dat scheelt echt heel erg in de werkdruk. Ik heb ook echt wel zin in de komende dagen, waarin ik echt veel aan m’n website moet gaan werken om de nieuwe site optimaal te laten draaien.

En zin in vanavond; want ik ga pulled chicken maken. Omdat het fijn is om in drukke tijdens júist ff uitgebreid te koken om daarin ontspanning te vinden <3.

Vrijdag praat ik je weer bij over mijn week. Thanks voor het lezen en tot dan!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s leven #94: livegang, chaos en drukte

  • Vreselijk irritant als je zo’n belachelijke offerte krijgt, wij krijgen dat ook vaak en daar wordt ik zoooo chagrijnig van dan. Die pasta met tomaatjes ziet er trouwens echt heeeeerlijk uit! Ik zou denk ik toch naar die bruiloft gaan, het verhuizen wordt toch wel chaos en dan heb je een paar dagen heerlijke Italiaanse liefde tussendoor om op te laden. Maar zelf weten natuurlijk (;

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *