Leo’s dagboek 129: weekendje in het Noorden en lekker veel Netflix

Goedemiddag leuke mensen en welkom bij mijn dagboek van dinsdag 15 november. Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen dagen en die waren behoorlijk wisselvallig. Van een heerlijk, maar druk weekend in het Noorden, tot ziek thuis op de bank met Shrek. Van lekker sporten op vrijdagochtend tot rampzalig sporten op maandag, van The Crown (YES) tot een of andere Gossip Girls meets Suits achtige serie. Kortom; genoeg beleefd om jou over bij te praten. Let’s go!

Vrijdag:
Op vrijdag begon ik m’n dag met een sportklasje en dat was top. Erg lekker gesport en erg trots dat ik ben gegaan. Ook sportte ik voor het eerst in een zwangerschapsbroekje en dat was super comfortabel. Yes!

‘s Middags kwamen Ced en Tuin lunchen; dit zijn de makers van de verbouwvlogs en de verbouwpodcasts en Jan had een lekkere lunch voorbereid, zodat ik tussen sport en lunch nog ff aan het werk kon.

Het was echt super gezellig en uiteindelijk waren we nog lang niet uitgepraat, toen ik om 3 uur weg moest om me naar een volgende afspraak te haasten.

Ik had namelijk een afspraak bij de pedicure voor Fatsoenlijke Voeten, die toonbaar zijn op m’n Costa Rica vakantie van over een paar dagen. Vet heerlijk!

Toen ik weer thuis kwam was Jan inmiddels ook vertrokken naar een borrel in Amsterdam en dat betekende dat ik weer het rijk voor mezelf had. Vriendin Marte tipte de serie Partner Track, wat een soort Gossip Girl meets Suits is en het is heerlijk. Ik bestelde lekker Chinees en had zo een heerlijk avondje met mezelf op de bank.

Aanrader!

Zaterdag:
Op zaterdag sliep ik lekker lang uit. Daar had ik behoefte aan, want de nachten zijn niet meer wat ‘t eerst was. Ik slaap echt veel onrustiger sinds ik zwanger ben, dus ieder uurtje extra in de ochtend pak ik met liefde.

Daarna maakte ik me klaar voor een nachtje in het Noorden. Eerst reed ik naar Groningen voor een bezoekje aan m’n neefjes en m’n zus, daarna ben ik doorgereden naar Assen om bij m’n ouders te slapen. Of zoals Gen Z tegenwoordig zegt: thuis thuis.

Onderweg was het heerlijk zonnig en ik vermaakte me in 2,5 uur autorit prima met wat podcasts.

Bij m’n ouders zat ik nogal op de praatstoel en uiteindelijk ben ik om half 11 naar bed gegaan.

Eindelijk even een heerlijk rustig nachtje, in alle stilte in Assen.

Zondag:
Op zondagochtend stapte ik weer in de auto naar huis voor een hele zonnige autorit van wederom 2,5 uur. Toen ik weer thuis was, was het zulk lekker weer dat ik besloot even een klein wandelingetje in de buurt te maken.

Hoe knap is de Herfst <3

‘s Middags kwam Jan thuis van een flinke ronde fietsen en ontvingen we ons eerste pr-pakketje voor de baby! Vet cute, deze slofjes. Wel heel groot nog, dus ik denk dat de baby dit echt pas volgend jaar winter past. Maar heel cute <3.

Daarna ben ik lekker met een boek op de bank gekropen. We hadden een uurtje om te niksen en daarna zouden vrienden Paul en Kyra op de borrel komen.

En dat was heel fijn. Lekker met een kaasplankje en Leffe 0.0 <3.

‘s Avonds hadden we echt nog een heerlijke tv-avond met collegetour met Sander Schimmel, met Boerderij van Dorst en daarna nog Media Inside. Echt een heerlijk avondje zo, maar we gingen net te laat naar bed voor wat ik aankan tegenwoordig.

Maandag:
Op maandagochtend was het opstaan dus lastig, maar ik had om half 10 afgesproken met m’n trainer bij Best in You voor een sportlesje, dus ik moest “vroeg” uit de veren. Ik moet zeggen dat ik me best wel oké voelde, dus let’s do it!

Maar na het sporten kreeg ik thuis opeens een migraine aanval. Echt helemaal uit het niets. Shit! Tijd om ff rustig aan te doen dus ik sprong onder de douche en besloot al douchend dat een bad echt een veel beter idee zou zijn, dus ben ik daarna nog in bad gegaan, haha. Ik heb een behoorlijk rustige week, omdat ik donderdag op vakantie ga, dus helemaal chill en genoeg tijd voor dit soort uitspattingen van chillheid.

Daarna ging ik me niet veel beter voelen en nadat ik ff een uurtje gewerkt had, ben ik maar op de bank gekropen met een dekentje en een wekker, om even een uur te slapen.

Na anderhalf uur werd ik wakker en voelde ik me een stuk beter. Ik had wel opeens een beetje keelpijn en nog steeds wat hoofdpijn, maar in ieder geval wel iets meer energie. Tijd om dan nog heel even boven te klussen. Jan had vandaag juist een kantoordag, dus het was wel lekker dat één van ons twee ook even iets in huis kon doen. En dus ging ik in de weer met gipsplaten.

Na een uurtje klussen lag ik er alweer af en ben ik weer lekker op de bank gekropen met Shrek 4. Oooh wat geniet ik van deze films. Jan stond ondertussen een lekker AGV’tje in elkaar te flansen en ik vond de situatie wel even prima.

‘s Avonds zijn we samen nog begonnen aan The Crown, wat meteen een steengoed seizoen bleek. Ooh wat heer-lijk. Maar! We gingen wel gewoon op tijd naar bed.

Inmiddels is het dinsdag net na het middaguur en ik voel me zoooooo slecht. Keelpijn, moe, slecht geslapen, m’n lijf doet pijn. De cromingstest is nega (gelukkig) maar het is wel zó kut dat ik me weer zo slecht voel voordat ik op vakantie ga. Dus ik ga heel rustig aan doen deze twee dagen en heel gezond eten; hopelijk voel ik me dan donderdag weer beter. Wat een ellende….

Heel misschien was dit het laatste dagboek voor de komende weken, maar misschien ga ik je ook wel meenemen op vakantie. Misschien ga ik wel helemaal niet op vakantie omdat ik me zo slecht voel. Wat een gezeik. We gaan het meemaken! (Echt zin in een Leo die zicht lekker voelt binnenkort ooit weer. Misschien doet de vakantie me goed :D).

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

2 reacties op “Leo’s dagboek 129: weekendje in het Noorden en lekker veel Netflix

  • Hoi Leonie, nog van harte gefeliciteerd met je zwangerschap!! Het is jullie enorm gegund. Ik herken het onrustige slapen tijdens de zwangerschap heel erg. Op aanraden van mijn verloskundige ben ik toen magnesium gaan slikken en dat leek voor mij wel wat te helpen… Wie weet heb jij er ook wat aan. Voor nu in ieder geval beterschap en hopelijk een hele fijne vakantie! Groetjes Petra

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *