Vodkacake

Joehoe! Vanavond vier ik mijn verjaardag en ik heb een awesome cake gemaakt. Dat wil zeggen; ik kocht een cake voor een tostivideo en pimpte m’n cake met zelfgemaakt glazuur. Met vodka. Want #foreveryoung.

In eerste instantie was ik van plan om gewoon glazuur van ranja en poedersuiker te maken, maar toen ik in m’n keuken vol drank stond dacht ik; joehoe volgens mij kan dit ook best met vodka. Ik had het Claartje eens met een ontbijtkoek (brr) en rum zien doen, dan moest dit ook wel lukken..

Benieuwd hoe je dit ook kunt maken? KNETTERSIMPEL. Kijk, zo:

Nodig: scheut lekkere vodka (bijvoorbeeld KetelOne of OurAmsterdam) – poedersuiker – cake – eventueel een limoen

Doe een scheutje vodka in een schaaltje en roer er poedersuiker doorheen totdat je het dik genoeg vindt. Giet over je cake en top eventueel af met wat citroenrasp, want vodka + limoen = vodka lime. KLAAR!

Je vraagt je af of dat lekker is? Echt wel. De glazuur smaakt gewoon naar Vodka. What’s not to like?!

Ook maken? Deel ‘m op social media met #vodkacake @Lterveld en dan geniet ik met je mee.

Zo, ik ga verder met de feestvoorbereidingen. CIAO!

ZULLEN WE CONTACT HOUDEN?
Wees één van de 25.000 die mij volgen op INSTAGRAM, een van de 11.000 die kijken via YOUTUBE, of word m’n 100.000e volger op FACEBOOK :D.

HOU JE NIET VAN KOKEN MAAR WEL VAN LEKKER ETEN?
Top: jij hebt mijn kookboeken nodig. Van mijn eerste boek zijn er al meer dan 10.000 verkocht en deel 2 kan je hierzo bestellen óf vinden in de boekhandel, bij Bruna, Albert Heijn of Bijenkorf, o.a….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *