VIDEO: Mijn tip om je kliekjes op te maken – #KLIEKIPEDIA

Hoi allemaal! Het is donderdag en dus tijd voor een video! Deze donderdag heb ik alleen even geen tostivideo voor je, omdat ik duizend afspraken had waardoor m’n planning totaal in de soep (…) liep en ik dus geen tijd had om een tosti klaar te maken voor lunch. Maar, niet getreurd! Misschien haal ik dat dit weekend wel in (met m’n nieuwe tosti-ijzer, woehoeee). Plus! Ik heb wel gewoon een video voor jullie vandaag. Thank God, de wereld vergaat dus nog niet.

Een tijdje geleden kwam er een filmploeg bij mij langs om een video op te nemen (jongens, dit is in een hele awkward setting in één shot opgenomen haha, be kind) over voedselverspilling; het thema waar Sire op dit moment campagne tegen voert. Hebben jullie al gehoord van Kliekipedia.nl? Dit is een website die is opgericht door Sire waarop iedereen elkaar kan inspireren om je kliekjes op te maken. Je vindt er recepten en tips om je koelkast iedere keer gewoon leeg te krijgen, zonder voedsel weg te gooien.

Naast een aantal BN’ers werd ik gevraagd om een video op te nemen met mijn tip tegen voedselverspilling. Ben je benieuwd? Check ‘m hierboven! Of kijk ‘m hier op Kliekipedia.nl.

Doe jij iets tegen voedselverspilling of gooi je stiekem toch veel eten weg? Laat je horen in de comments, wellicht inspireren we elkaar!

PS: Het recept voor deze soep kun je hier iets uitgebreider teruglezen.

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

MEER VIDEO’S:

Eén reactie op “VIDEO: Mijn tip om je kliekjes op te maken – #KLIEKIPEDIA

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *