Verse spaghetti met kip, courgette en pestosaus

Goedenavond. Hè hè, daar ben ik weer! De afgelopen dagen heb ik steeds niet gekookt om allerlei redenen.. Woensdag at ik in Spa Zuiver; pomodori soep en het was best lekker. Donderdag at ik een halve avocado en een pizzakorst (ik was ziek) bij het COLDPLAY concert en dit wilde ik Facebooken, maar het hele netwerk lag plat tussen die 68.000 mensen! En vrijdag was ik nog steeds ziekig en at ik niet. Vanavond dus eindelijk weer achter het fornuis, hoewel ik me nog steeds niet top voel…

Ik maakte verse spaghetti (van de AH, 4 min koken) met pesto tomatensaus van honig. In een wok bak je stukjes kipfilet gaar, dan voeg je er gesneden rode ui en courgette aantoe en dit bak je eventjes. Dan voeg je de pestosaus en water toe. Dit hoeft maar 5 minuutjes te koken. In principe kun je deze hele maaltijd dus binnen 10 minuten klaarmaken.

Ik vond het best prima te eten, maar ik ben ziek en oordeel dus niet helemaal zoals ik anders ook zou doen. Anyway, ik heb in ieder geval iets gegeten, das ook al heel wat;)

Is er nog iemand naar Coldplay geweest? Ik ben heel benieuwd!

Voor vanavond was dit ‘m, byebye!

3 reacties op “Verse spaghetti met kip, courgette en pestosaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *