Update! Chinees van Joy Luck, dineren bij Spa zuiver en een dikke burger bij Dubbel (020)

Goedemorgen leuke lezers! Het is Valentijnsdag en ik maak deze dag voor het eerst in 7 jaar single mee. Wow! Nu heb ik alleen niet echt iets met Valentijnsdag, dus dat scheelt, haha. Ik ga vanavond met een vriendinnetje naar de bios en ik dénk dat ik zo brownies ga bakken met een sticky caramel-zeezoutlaagje. Maar ik heb ook zin in een standwandeling en moet eigenlijk nog sporten. Wat doe jij vandaag?

Wat eten betreft wordt vandaag een beetje saai vrees ik. Ik heb echt nog gruwelijk veel ingrediënten in m’n koelkast liggen, waaronder een shitload aan boerenkool. Dus het zal wel een stamppotje worden vanavond? In ieder geval ga ik als lunch een boerenkoolsoep maken. Heel benieuwd hoe dat wordt!

De afgelopen dagen at ik ook al niet echt blogwaardig. Zo bestelde ik afgelopen woensdag chinees bij Joy Luck (vet lekker en vet veel), na echt een vet drukke werkdag (ik had het verdiend), at ik donderdag bij Spa Zuiver (een hele lekkere couscous) omdat ik ’s avonds naar de sauna ging en gisteravond verorberde ik een dikke hamburger bij restaurant Dubbel (die ietwat tegenviel…), op het Leidseplein. Hoog tijd dus om weer zelf te gaan koken! Maar dat ga ik dus vandaag doen :).

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 11 Feb 2015 om 10:23 PST

Een foto die is geplaatst door Leonie ter Veld (@lterveld) op 14 Feb 2015 om 2:18 PST

Nou, Happy Valentines Day en jullie zien waarschijnlijk later vandaag m’n recept voor brownies met sticky caramel-zeezout topping wel verschijnen. Voor alle single meisjes! 😀

Meer inspiratie nodig voor je avondeten?
Bestel mijn kookboek hier! Voor 23.00 uur besteld = morgen al in huis! Of koop ‘m bij o.a. Bruna, Bijenkorf of de AKO. Bekijk hier een preview.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA YOUTUBEBLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *