Studentje verhuist: de eerste hometour!

Dag leuke mensen! Het is vandaag 19 maart en dat betekent dat ik al 19 dagen grootgrondbezitter ben! We kregen op 1 maart de sleutel van ons eerste koophuis en sinds dien is er ZO VEEL gebeurd. Ik typ deze blogpost vanaf nieuwe eetkamerstoelen, aan een nieuwe eettafel, op een nieuwe parketvloer, in mijn nieuwe woonkamer! WOEHOE!

We hebben keihard geklust de afgelopen weken en ik neem je zoals beloofd mee in het hele proces. Daarom heb ik tijdens de eerste klusdag in ons nieuwe huis, op zaterdag 2 maart, een hometour video opgenomen van hoe het huis er toen bij stond. Omdat ik het tof vind om je mijn woning te laten zien, maar óók omdat ik het hele proces met je wil delen; Aan jou laten zien hoe dit huisje óns paleisje wordt. Woehoe!

Check in de eerste video in de serie ‘Verhuizen met Leo’ hoe ons huis er bij stond op 2 maart en hoe we keihard aan het klussen waren. Je ziet de video hier of hieronder:

Volgende week dinsdag komt de tweede video in deze reeks online. Daarin neem ik je mee in de voortgang van het klussen en meubels shoppen, ongeveer 10 dagen later. Ook video 3 en 4 staan al voor je klaar; dit zijn Q&A’s waarin ik alle vragen rondom het nieuwe huis/interieur, die gesteld werden op mijn Instagram, beantwoord.

Wil je niets missen van deze video’s die iedere dinsdag om16:00 online komen? Abonneer je dan hier gratis op mijn YouTube-kanaal.

Ik hoop dat je het tof vond om mijn huisje van binnen te zien en ben heel benieuwd wat voor ideeën over de inrichting er meteen bij jou opkomen. Heb je toffe inspiratie? Deel het met me in een reactie hieronder! 😀

Tot volgende week met een nieuwe aflevering van Verhuizen met Leo!

Volg mijn leven via INSTAGRAM en blijf op de hoogte van nieuwe recepten via FACEBOOK.

Trouwens… Wist je dat ik drie boeken schreef?

2 reacties op “Studentje verhuist: de eerste hometour!

  • Leukleuk!

    Ik zou wel een kleurtje op de muur willen, maar vind het zoooo lastig om te beslissen welke kleur het wordt:P Ah wij hebben na twee jaar nog steeds een to do list haha, zal je blijven hebben bij je eigen huisje;)

  • Superleuke video! Je enthousiasme is heel erg aanstekelijk! Veel succes met alle klusjes, ik ben heel benieuwd hoeveel je echt gaat doen in de eerste maanden. Bij ons staan er na 1,5 jaar nog steeds veel verhuisdozen en is er nog steeds een to do lijst, haha!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *