Goedenavond! Gisteren kwam ik een heerlijk recept tegen met zoete aardappel (zoete aardappel is ZO lekker!) maar ik wilde gisteren geen vlees, dus ik bewaarde het voor vandaag!
Je snijdt kipfilet in hele dunne plakjes en legt dit een uurtje in 1 uitgeknepen limoen met 2el olijfolie. De zoete aardappel (bataat) schil je en snij je ook in dunne plakjes en deze kook je. Op je bord leg je sla neer, daarover geraspte komkommer, reepjes avocado en gesneden minneola (vrucht). Na een uurtje “marineren” bak je de kipfilet en ondertussen ook de aardappel, zodat ze een beetje knapperig worden. Deze leg je op je salade en hier overheen druppel je een beetje vijgencreme (staat bij de olie en azijn, etc. Merk: Drogheria. Soort stroop-achtig spul).
Super goeie combi en onwijs lekker, mjammm!
Dat was ‘t weer:) Tot morgen!
PS: Het originele recept vind je hier.
Marit zegt:
Wauw dit ziet er lekker uit!
leonie zegt:
't was ook echt super lekker!! Aanrader!
Annemiek zegt:
Klinkt heerlijk!