Mijn tv-debuut bij De Social Club – kijk het hier terug!

Goedemorgen allemaal! Ohhhhh wat heb ik een week beleefd! Gisteren was mijn tv-debuut, primetime op Nederland 3! Zo spannend (lees hier hoe ik me alvast van te voren indekte) maar ooooooh het is me ALLES meegevallen. Wat ben ik volwassen opeens? En wat is m’n haar lang! Ik trok ook nog even super charming vol in beeld m’n broek op (kijk maar) en vertelde klakkeloos wat ik nu verdien met het bloggen. Maar! HET WAS LEUK! Wie heeft het gezien? Ik kreeg al veel reacties, leuk jongens! Ook de reacties op twitter vielen me allemaal enorm mee. Maar, het was dan ook echt maar een heel kort item geworden waarin heel veel is geknipt. Dus voor wie het zich afvraagt; JA, Gwen vond ‘t lekker wat ik had gemaakt ;-).

Heb je het nog niet gezien? Kijk dan HIER De Social Club terug. Vanaf 21:30 begint mijn stukje ongeveer. En laat me weten wat je er van vond!

VOLG DEZE BLOG(ster) VIA BLOGLOVIN |  TWITTER | INSTAGRAM | GOOGLE+FACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog, let me know @lterveld of op faceboook!

22 reacties op “Mijn tv-debuut bij De Social Club – kijk het hier terug!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *