Mihoen met Hollandse groentes, kippendijen en lemongrass/chili/kokos woksaus

Hoi allemaal! Ik had vandaag een off-day. En volgens mij was ik niet de enige, of wel? Wat een saai weer. En ik was vet moe (hallo, ik heb het hele weekend in bed gelegen, what happened?!) en ik had de he-le dag honger. Maar niet gewoon trek, gewoon honger. Maar nu ben ik thuis en zit ik in mijn pyjama onder een dekentje op de bank met vijfhonderd toetjes en heel veel lekkers in huis. Yay!

Omdat ik totaal in off-modus zat, had ik ook echt geen inspiratie voor avondeten. Het scheelt dat ik van alles al in huis heb van mijn AH bestelling van deze week, dus chill. Ik maakte mihoen met kippendijen, een nieuwe wokpasta van Conimex en Hollandse wokgroentes. Beetje een gekke combi, maar heel geslaagd!


Nodig voor één persoon: 1 blok mihoen – 2 kippendijen – 1/2 zak Hollandse wokgroentes – 1/2 zakje Conimex wokpasta Lemongrass, chili en kokos – seroendang voor erbij

Snij de kip in stukjes en bak in wokolie gaar. Voeg dan de Hollandse groentes toe en wok 4 minuten mee. Doe daar dan de wokpasta bij en de in 2-4 minuten gaar gekookte mihoen en meng alles met elkaar. Laat een paar minuutjes pruttelen op laag vuur. Serveer met wat seroendang (geroosterde pinda’s en kokos) erover. Klaar!

Heel lekker vond ik het. En dat had ik niet gedacht, want toen ik de nieuwe woksaus van Conimex proefde op m’n vinger vond ik ‘m ietwat zuur. En daar had ik nou net geen zin in. Maar in combinatie met de rest was het echt lekker! Ook met die Hollandse groentes; best heel prima.

LEKKER SOCIAAL:
VOLG MIJ VIA INSTAGRAM |  YOUTUBEBLOGLOVIN | TWITTERFACEBOOK & als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @lterveld of op faceboook! PS: Ik zit ook op snapchat, volg mijn eetdagboeken via @lterveld!

Heb jij mijn kookboek al? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review schrijft op Bol.com! Hoe? Hierzo!

MEER OOSTERS PAKJESVOER:

3 reacties op “Mihoen met Hollandse groentes, kippendijen en lemongrass/chili/kokos woksaus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *