Leo’s leven 14: nieuwe kunst, buikpijn, Nacho Day en digitaal borrelen

Hello you! Welkom op vrijdag! Het is een stralende dag! Een prachtige dag om lekker even buiten te wandelenen vitamine D binnen te harken. Of.. toch gewoon op de bank te blijven hangen met buikpijn. Dat laatste ga ik doen. Man, wat heb ik een ellende in m’n lijf deze week. M’n hoofd is behoorlijk aan en gezellig, maar m’n lijf werkt even totaal niet mee.¬†Ik vertel je er vandaag meer over ūüôā Ondanks dat ik veel op de bank heb doorgebracht, heb ik toch een en ander meegemaakt waarover ik je bijpraat. Dus duik op de bank met een dekentje en een kopje thee en chill ‘m de pan uit met mijn dagboek van deze week.

Dinsdag: offday
Dinsdagochtend begon prima. Ik was lekker aan het werk en ontving meteen ‘s ochtends al een mail van een zakelijk contact met een aanvraag voor 650 tostiboeken. DUIMEN DUIMEN DUIMEN dat deze deal door gaat. Oooooh ik hoop het zo! <3

CD6D69DC-B2E3-40F4-BD3F-3FB3343FA6D4

Ook kreeg ik een leuk pakketje toegestuurd van Sir Joe, met allemaal hele hippe flesjes drinken. Ik ben echt een sucker voor dit soort verpakkingen en zou dit dus zo in m’n huis zetten, hahaha.

Overigens krijg ik echt veeeeel pakketjes weer de laatste tijd. Met allemaal leuke producten, maar het staat me een beetje tegen om nu allemaal gratis publiciteit te geven aan die merken, terwijl ik merk dat de betaalde campagnes achteruit lopen. Vandaar dat ik er niet zo veel over post.

IMG_3634

Om het eventueel goede tosti-boek-nieuws te vieren lunchte ik met een heerlijke klassieke tosti met lekker veel kaas. Heerlijk! En tijdens de lunch keek ik de boshuisjesvlog van Jennie from the blog. Een van de weinige leuke influencers die ik volg :).

IMG_3506

Maar daarna ging het mis. Man, wat had ik een buikpijn vandaag. En ik kon niet echt plaatsen wat de oorzaak was. Toch niet de tosti? Misschien m’n ongesteldheid? Misschien toch m’n PDS? Geen idee, maar ik weet wel dat ik alleen maar op de bank kon liggen. Onder drie kleedjes :O.

9E5BF267-C65C-44FF-9639-4467188C5268

‘s Avonds kookte Jan een simpel maaltje en ik had vooral heel erg veel zin in die sperziebonen, de rest smaakte me niet zo.

IMG_3519

De rest van de avond hebben we lekker met z’n drietjes op de bank gezeten. Het ging ‘s avonds een stuk beter dan overdag, dus dat was in ieder geval fijn. We zijn begonnen aan de serie Hollywood op Netflix, omdat ik zin had in even iets heel anders dan wat we normaal kijken. En ik vind het een leuke serie. Wel even inkomen, maar nu hebben we wel steeds zin om verder te kijken. Leuk!

IMG_3539

Woensdag: Nachoday
Op woensdag voelde ik me gelukkig een stuk beter. Ik ging gewoon weer aan het werk in ons thuis kantoor en na de lunch dook ik de keuken in om 2 reels video’s op te nemen.

IMG_3587

IMG_3606

Ik werkte vandaag tot 5 uur aan campagnes, reacties tweaken, foto’s maken voor een andere samenwerking, mails antwoorden en Leo’s leven schrijven.

Om 7 uur dook ik de keuken in om nacho’s te maken voor International Nacho Day. Ik mocht tijdens een pubquiz die georganiseerd werd door Santa Maria (waar ik ambassadeur van ben) een stukje vertellen over nacho’s en pubquizzen en wilde dat natuurlijk alleen doen met een flinke bak nacho’s voor m’n neus. Mjam!

IMG_3643

IMG_3640

Om 8 uur zat ik klaar om live te gaan en heb ik m’n verhaal gedaan voor een livestream van wel 1700 mensen! :O Daarna gingen we allemaal lekker vanuit huis pubquizzen en dat was echt super leuk. Ik eindigde met 23 punten, van de 60, hahaha. Echt zo slecht. Maar had wel een hele leuke avond gehad.

Pittig detail: niemand zal iets aan me gemerkt hebben, maar ook nu weer had ik zooooo’n buikpijn. Maar ik had beloofd dat ik bij de quiz zou zijn, dus dat kon ik niet afzeggen. En het ging echt prima en ik had echt een leuke avond, maar dit was wel ook gaande.

Donderdag: Vrij <3
Op donderdag ben ik altijd vrij en vandaag heb ik er ook echt even van genoten. Ik begon m’n dag met vrijwilligerswerk bij het dierenasiel. Ik twijfelde wel even of ik zou gaan, omdat de buikpijn nog st√©√©ds niet weg was, maar als ik er niet zou zijn zouden 9 poezen in een vies hok zitten en dat vond ik echt niet ok√©. Omdat ik in m’n eentje op een kennel sta, kon ik het lekker rustig aan doen en dus ook veel zitten tijdens de schoonmaakdienst. En zitten betekent knuffelen met poezen <3.

IMG_3680

Ik stond toevallig op een kennel dat er echt al heel goed bij stond, dus het was niet heel veel werk om de paar kattenbakken te verschonen, schone bakjes water neer te zetten, vieze voerbakjes af te wassen, de hele boel te vegen en alle vieze handdoekjes waarop de poezen liggen vervangen. Na 2 uurtjes werk was ik al klaar :).

IMG_3689

Rond lunchtijd voelde ik me wel weer ok√© dus ik trok een lekker outfitje aan en was klaar voor de dag. Fun fact; sinds ik ben gestopt met anticonceptie waren m’n borsten behoorlijk veel slapper geworden en vandaag waren m’n meisjes voor het eerst weer groots en meeslepend als anders. WELCOME BACK. HOPE YOU STAY.

IMG_3697

Verder ben ik ‘s middags toch gewoon weer op de bank gaan liggen. Dit keer met de documentaire van Paris Hilton op YouTube. VET mooi hey! Ik had al goede verhalen gehoord, maar vond het ook echt fijn om te kijken. Aanrader!

Daarna appte een vriendin of ik ff een boodschapje voor haar kon halen in de Cronj√©straat en dat kwam eigenlijk wel goed uit, want anders was ik zeker op de bank blijven hangen en nu had ik toch nog wat activiteit in m’n lijf. Bovendien kon ik nu meteen even de illustraties laten printen die ik onlangs had laten maken door een illustrator….

IMG_3722

Ik heb toch sinds kort die kleurrijke illustraties boven de bank hangen in de woonkamer? Een van de kunstenaars daarvan is YOPIE en ik HOU van haar stijl. Nu kreeg ik deze zomer van m’n ouders wat vakantiekiekjes toegestuurd van hun vakantie in eigen land en ik zag een foto van m’n moeder die ik ZO fantastisch vond. De pose,¬†haar haren in de wind, het badpak dat ze aanheeft. En het was helemaal geen standaard foto of een geposeerde foto. Nu wilde ik ons huis wat persoonlijker maken met decoratie – dat het √©cht ons huis is- maar hou ik niet zo van gewoon foto’s in lijstjes. En toen was opeens 1+1=2. Wat nou als ik aan YOPIE vraag of ze deze foto van m’n moeder en een vette vakantiefoto van m’n vader wil illustreren in diezelfde stijl als de werken boven onze bank? En dat wilde ze wel. YES!

Ik moet ze nog een beter plekje in huis geven (ze hangen nu op kantoor, maar daar vind ik het niet helemaal passen), maar ik ben er ZO blij mee. Nu heb ik echt een Your Own Piece Of¬†Illustration aan de muur, van m’n ouders. HEEL blij mee.

527551D4-E26F-4417-AF11-17EBDEFAE781

Wil je ook een illustratie laten maken door YOPIE? Stuur haar even een berichtje op Instagram (ze is gewoon Nederlands): https://www.instagram.com/yopie.co/. Ik vond het ook helemaal niet duur!

Goed, ‘s avonds wilde ik eigenlijk naar McDonald’s om de veggie McKroket uit te proberen, maar omdat de buikpijn nog steeds present was leek dat me een vrij onverstandig idee. Dus flanste ik iets in elkaar van aardappel, pompoen, champignons en aubergines.

IMG_3726

‘s Avonds had ik een digitale borrel met m’n eetclub. We zouden eigenlijk afspreken bij Kim, maar dat kon vanwege Corona niet doorgaan en uiteindelijk hebben we bijna 3 uur in een videogesprek gezeten :D. VET gezellig!

En dat was mijn week!

Inmiddels is het vrijdag en is de buikpijn van bovenin m’n buik totaal gezakt naar onderin, dus ik chill ‘m nog even de pan uit met een kruik in een joggingbroek. Vandaag is qua werk best druk, maar ik zie wel wat ik gedaan krijg.

Dit weekend hebben we de covershoot van Gruwelijk Grillen Kerstspecial op de planning. Duim je voor me dat m’n Zalando bestelling op tijd is, zodat ik duizend feestjurk-opties heb voor de cover? ūüėÄ

Ik praat je dinsdag weer bij over m’n weekend. Heb een fijn weekend en tot over 4 dagen!

Volg mijn leven op Instagram
Ik geef je een kijkje achter de schermen in mijn persoonlijke leven én deel veel lekkere recepten met je. Volg mij via @Lterveld!

Volg mijn recepten via Facebook
Altijd op de hoogte zijn van genoeg receptinspiratie? Volg mij dan op Facebook. Op mijn facebook pagina¬†Gewoon wat een studentje ‚Äės avonds eet¬†deel ik iedere dag een lekker recept.

3 reacties op “Leo’s leven 14: nieuwe kunst, buikpijn, Nacho Day en digitaal borrelen

  • Reinier zegt:

    Hoi! Misschien is het beter om geen nacho’s te eten als je buikpijn hebt. Ze zijn heel moeilijk te verteren namelijk. Kun je beter wat rijst nemen ofzo. Fijn weekend!

  • Misschien overbodig, maar voor de zekerheid: op de foto van je digitale eetclubdate zijn de voor- en achternamen van je vriendinnen te zien. Misschien geen probleem, maar zeg het voor de zekerheid even…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *