Leo’s dagboek di 7 apr: roadtrip langs de bloemenvelden!

Hey you! Gezellig dat je weer meeleest met mijn dagboek. Ik heb gister lekker weinig gewerkt en veel fijne dingen gedaan. Van chillen in de zon in de tuin tot autorijden langs de bloemenvelden. En ik at m’n lievelingseten! Maar ‘s ochtends begon ik gewoon weer – lekker vroeg- met werken vanuit huis.

IMG_1207
Vrolijk jurkje = vrolijk humeur!

Ik hield me ‘s ochtends bezig met het afronden van een blogpost voor de Tex Mex campagne; die blog komt donderdag online en is heel leuk :D.  Daarna redigeerde en publiceerde ik de kant & klaar recensie van Elske en daarna schreef ik m’n dagboek. Allemaal in de vroegte van de ochtend.

Ook schreef ik 2 receptenblogs en toen was ik wel even uitgeblogd, haha. Tijd voor lunch!

IMG_1219
Lunchen deden we in de tuin in de zon. Maar het was nog best wel koud!
IMG_1230
Ondertussen ging Teddy op avontuur

In m’n planning stond dat ik me na de lunch eindelijk eens bezig ging houden met m’n mailbox. Volgens mij schreef ik vorige week ook al dat die vol zit met leuke dingen, maar ik krijg het niet voor elkaar om me er toe te zetten. Ik vind het altijd zó veel werk, haha. Ook omdat als je het dan eindelijk hebt weggewerkt, er altijd nieuwe mails binnenkomen. Ik heb nog niet een methode gevonden die voor me werkt… Tips zijn welkom!

Maar goed; ik ging dus niet aan de slag met m’n mail, want geen zin. Het was tijd voor boodschappen!

Ik doe momenteel zo min mogelijk boodschappen (wat ik echt jammer vind, want love boodschappen), dus áls ik ga duurt het ook meteen wel ff.

M’n boodschappen deed ik dit keer bij Vomar; die supermarkt zit het dichtst bij m’n huis, maar mennnn wat was het een a relaxte ervaring. Echt niemand hield zich daar aan de 1,5 meter afstand of verplicht shoppen met mandje of winkelwagen. Super irritant.

IMG_1243

Maar goed; ik scoorde lekkerrrr veel boodschappen voor de komende dagen en hoef nu, op brood na, hopelijk pas zondag weer boodschappen te doen.

IMG_1248
Ik vond het wel weer zoooo fijn om even auto te rijden 😀
IMG_1249
En werd gek genoeg ook heel blij van m’n outfit in deze auto, hahaha.

Eenmaal thuis, het was inmiddels een uur of 4, ging ik ook weer niet aan het werk. Ik had m’n dag al afgeschreven. Tijd voor ijsjes in de zon :D.

DA054E6A-D3DC-46C0-9A15-1A5B8580EE81

Teddy ligt ondertussen steeds heel veel binnen te slapen en daar snap ik – buitenmens- heel weinig van. Het is VET lekker op het dakterras in het zonnetje en Tedmans ligt op de logeerbank binnen of in de onderbroekenla. Ik ging ‘m even wakker maken om ‘m mee naar buiten te lokken.

IMG_1280
Daar was Ted matig enthousiast over.

‘s Avonds ging Jan hardlopen en ik lekker in m’n eentje uitgebreid koken. Ik maakte vanavond een van m’n lievelingsgerechten, namelijk rijst met kip kerrie. From scratch, zonder pakje of zakje. En het werd weer vet lekker. Dit recept komt binnenkort online!

IMG_1260

‘s Avonds gingen we nog even op pad met de auto. De zon gaat nu rond half 9 onder en dat is echt een lekker tijdstip om toch even je huis te verlaten, in alle rust en ruimte.

We reden door allemaal gezellige dorpjes dichting de… bloemenvelden! Daar was ik namelijk nog nooit (in 30 jaar) geweest.

IMG_1291
Ik vind deze laan in Haarlem zó mooi!
IMG_1925
Ooooh ik vond het echt vet fijn om hier even te rijden! Met een prachtige zonsondergang en dan die mooie bloemenvelden. In onze lekkere Ford. Vet fijn!!
Schermafbeelding 2020-04-08 om 10.04.47
En het was volgens mij volle maan. De maan was echt enorm en scheen keihard aan de hemel 😀

Op de weg terug, toen we bijna thuis waren, begon Jan opeens over z’n milkshake chocola-craving. We keken elkaar aan, wisselden één blik uit, en reden vervolgens naar McDonald’s voor een milkshake en een McFlurry. Overigens waren we niet de enigen met dit idee, haha. Vet druk in de McDrive.

Schermafbeelding 2020-04-08 om 10.04.56

En dat was mijn dinsdag! Wat een topdag, hè? 😀

Inmiddels is het halverwege woensdagochtend en dat betekent; halverwege mijn werkdag. Ik ben vanochtend weer vroeg begonnen en ga tot niet te laat door. Wel MOET ik vandaag echt ff m’n mailbox leegmaken. Oeeh en we hebben vanavond date night, Jan en ik. We gaan uit eten bij restaurant ter Veld; een Franse bistro met een vast driegangenmenu. Zin in! 😀

Sponsor je girllll
Ja mensen, ik heb nog iets aan te smeren… Namelijk mijn boeken! Koop mijn tosti-boek of een van de twee kookboeken voor studenten. Als je dat hierrrr doet, verdien ik er ook nog wat gezelligs aan. Tja, het zijn gekke tijden dus het sponsoren van je favoriete zzp’er is helemaal niet zo’n vreemd idee :D.

Word jij nummer 40.000?
Ik heb netttt 35.000 volgers op Instagram! Volg je me daar ook? Dan laat ik wat meer zien van m’n persoonlijke leven :D. Op naar de 40K!

Meer recepten
Iedere dag inspiratie voor recepten ontvangen? Volg mijn blog op Facebook!

3 reacties op “Leo’s dagboek di 7 apr: roadtrip langs de bloemenvelden!

  • Wat een heerlijk dagje weer. Love the dagboeken. Verbaas me dat je elke dag weer een artikel vol krijgt, haha. Dat zou mij niet lukken met m’n saaie thuiswerken en binnen zitten. Ik kan niet eens naar de sueprmarkt. Vandaag moest ik even een bureaustoel halen op kantoor, 30 min van huis en het voelde echt als een uitstapje.

    En die maan! Kennelijk was er gisteren een super maan of zoiets?!

    • Haha nou, ik moet zeggen dat ik me zelf ook nog wel redelijk verbaas met dat die dagboeken toch vrij lang worden steeds. En dan laat ik nog dingen achterwege :O PS: jaloers op je bureaustoel. Ik moet hier ook echt een keer een goede hebben…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *