Leonie’s week 39: chillen in Kroatië, surpriseparty, familiedag & sollicitaties

Hoi allemaal! Welkom bij mijn weekverslag van week 39 alweer. De tijd gaat snel! Mijn afgelopen week stond in het teken van vakantie ennnn sollicitaties, heel veel op en neer reizen, familie en meer! Van maandag t/m donderdag vertoefde ik nog op de heerlijke stranden van Kroatië en in de dagen daarna kon ik alles behalve rustig thuiskomen. En dat lag niet eens aan de stapel werk die nog ligt te wachten… Benieuwd naar mijn week 39? Let’s go!

Maandag t/m donderdag
De eerste helft van de week was ik nog op vakantie in Pula, Kroatië. Hierover ga ik – op verzoek van jullie- nog een apart stuk schrijven. Ik heb niet heel veel foto’s gemaakt op vakantie, maar heb toch wel een aantal toffe tips die ik met jullie wil delen. Nog even geduld dus!

IMG_1899
Suppen in Kroatië!
IMG_1860
Badpakken zijn awesome!

Op donderdagavond landden we om 9 uur ‘s avonds op Rotterdam airport. Om een uur of 11 was ik thuis en kwam boyfriend Jan me vergezellen bij mij thuis. Vet heerlijk <3

Vrijdag: supriseparty!
Vrijdag zou in het teken staan van thuiskomen, spullen uitpakken, werken en ‘s avonds met Ingelise en Laura de sollicitaties voor mijn freelance-vacature doornemen. Maar! Yorick – de vriend van mijn zus- organiseerde last minute een supriseparty voor Sas die vandaag (2 oktober) 30 is geworden. En dus ging ik halsoverkop naar Groningen! Vet gezellig!

IMG_1833
Ik had de hele dag op Insta Stories opgelet dat ik niet zou verklappen dat ik naar Groningen zou voor de surpriseparty, maar dit patatje vond m’n zus tóch verdacht… “Waar ben je onderweg naartoe?”. Ehh…

Zaterdag: toko, sollicitaties en bier!
Zaterdagochtend vertrok ik vroeg weer uit Groningen (bye Oscar <3) omdat ik vrijdag niet echt had kunnen werken en er wel echt wat dingen gedaan moesten worden. Om 12 uur was ik dan ook alweer in Amsterdam en dat was écht chill. Ik had er al een wereldreis opzitten en toch moest m’n dag nog beginnen.

IMG_1858
Met m’n favoriete BFF chillen

Voor vriendin Marte sjeesde ik even langs een showroom om een bank te bestellen, daarna tramde ik door naar de Hongkong superstore om inkopen te doen voor die avond en daarna sjeesde ik door naar huis. Work work work work work! Maar wel vanuit bed, want ik voelde een flinke blaasontsteking opkomen…

IMG_1875
Chille toko in Amsterdam West
CHJT6832
Mijlpaal: ik maakte zaterdag zelf mayonaise. En het feit dat het lukte vond ik zo’n godswonder, dat ik vanaf nu eigenlijk niet meer mag zeggen dat ik niet kan koken. Shit.

Zaterdagmiddag werd er een pakketje bezorgd en daar heb ik absoluut iets leuks over te vertellen… Lang verhaal, geen betaalde samenwerking, maar gewoon echt even een enthousiaste uitspatting van deze beautyblogger in spé (not).

nybf3
Toen ik op persreis was naar Noorwegen ontmoette ik Kathleen; een vrouw van over de vijftig die eruit ziet als dertiger. Alle bloggers die mee waren op persreis waren van mening dat Kathleen er GEWELDIG uitziet voor haar leeftijd en we wilden allemaal het geheim weten achter haar prachtige huid. Het grappige was dat Kathleen op kreten als ‘je moet echt en eigen beautylijn beginnen’ antwoordde dat ze dat inderdaad heeft gedaan. En dat is dit product: nybf. Ze stuurde ons allemaal een sample op en dat gebruik ik nu sinds Noorwegen (wanneer was dat, mei?) en ik ben echt ZO fan van dit product. Nu wordt het verhaal nog leuker, wanttttt ik was natuurlijk met vier vriendinnen op vakantie en iedereen wilde m’n dagcrème even uitproberen en iedereen was net zo enthousiast als ik. Maar m’n crème was bijna op en dus bestelde ik na de vakantie een nieuwe tube (zelf betaald). Bij mijn bestelling vulde ik in het ‘overige’ invulveld in dat ik het echt een TOP product vind en toen kreeg ik opeens een mailtje van Kathleen… Super enthousiast vertelde ze hoe blij ze was dat ik m’n crème zo lekker vond en de vraag of ik het niet met meer mensen wilde delen, omdat ze geen fysieke winkel heeft en het echt van mond tot mond reclame moet hebben. En dat is dus precies wat ik vandaag met jullie doe. Omdat ik het Kathleen gun dat haar crème meer verkocht wordt, maar vooral omdat ik jou deze crème ook gun. Want hij is écht geweldig. Mijn huid heeft nog nooit zo zacht en gevoed aangevoeld en ziet er echt top uit. De foto hierboven is totaal make-uploos en zonder enig filter of nabewerking. Ik ben een beetje bruin/rood van vakantie, maar verder vind ik zelf dat m’n huid er echt goed uitziet. Ik ben zó fan hiervan en gun dus ook iedereen om het product ook te gebruiken. Zelf gebruik ik de Eye & face treatment als dagcrème en reinig ik m’n gezicht voor het slapen gaan met de Purifying Cleanser. Klein detail waarom ik zo nieuwsgierig was naar de crème: hij bevat hyaluronzuur en dat is echt een topmiddel. Dus; bij deze even een beautyblogger verhaal van deze foodblogger die er totaal geen verstand van heeft. Maar ik zwéér je dat dit product top is. Je wil het. Overigens ook leuk; ik maakte met Kathleen de deal dat ik er graag een stukje over schreef op mijn blog, in ruil voor vijf samples die ik aan m’n vriendinnen kon geven. Die genieten nu dus ook allemaal van de crème. VIND IK LEUK 😀 Ook uitproberen? Een sample bestel je al voor €15 hierzo, de crème bestel je hierzo.

Zaterdagavond kwam vriendin Laura bij me om me te helpen met de sollicitatiebrieven die massaal waren binnengekomen voor de freelance functie die er voor Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet bij komt binnenkort. 140 brieven, pfoe! Maar we hebben een mooie selectie en de sollicitanten krijgen een dezer dagen bericht!

IMG_1905
Bij de Toko had ik bao buns gehaald (rechtsonder). Stoombroodjes die je vervolgens vult met allemaal lekkere dingen. Zo had ik wakame, avocado, komkommer, alfalfa, gebakken garnalen, champignons in teriyakisaus, spinazie gewokt met gember en zelfgemaakte wasabimayonaise. VET lekker gegeten!

Na 140 brieven hadden we zin in een wijntje en sprongen we op de fiets naar Café Thuys. Waar we biertjes gingen drinken, haha.

Deze oma haakte echter al vet vroeg af want ik had de volgende dag een familiedag waar ik wel een beetje fit voor wilde zijn én ik voelde nog steeds die blaasontsteking opkomen…

Zondag: familiedag
Nou, en dat heb ik geweten. Zaterdagnacht was echt een helse nacht; ik heb ieder uur op de klok gezien én op het toilet gezeten (#TMI) en had echt pijnnnnnn. Zondagochtend dus maar even langs de huisartsenpost voor een kuurtje tegen mijn echt flinke blaasontsteking. Wat ruk.

Zondagmiddag zou ik om 12 uur in Utrecht zijn voor familiedag, maar dat redde ik niet en m’n hoofd stond er totaaaal niet naar. Hoewel ik echt een awesome (en grote) familie heb en we elkaar maar eens in de twee jaar zien. Evengoed arriveerde ik om half 2 met Sas en Yor bij m’n enorme familie in Utrecht en hebben we echt een rete gezellige familiedag gehad. We begonnen met een quiz over familiezaken (waar ik echt super slecht in was; ik gokte niet eens goed hoe lang m’n ouders al getrouwd zijn), daarna maakten we een boottocht over de Vecht en daarna gingen we uit eten bij Belle in Oud Zuilen. Allemaal heel leuk en zó gezellig. LEUK!

Zondagavond laat was ik weer thuis. Chill. Tijd voor een dikke pyjamabroek en Heel Holland Bakt.

Inmiddels is het maandagochtend, kwart over 11. Ik heb zin om weer keihard aan de slag te gaan en vind het echt heerlijk dat die deadline van het nieuwe boek voorbij is. Nu heb ik weer ruimte om ook andere dingen te doen.

Op mijn to do lijstje van deze week staat o.a. dat ik de sollicitanten allemaal ga mailen, dat ik een paar recepten uit wil werken, ik ga naar een nieuwe hotspot in Amsterdam, ga blogs schrijven over Pula & Oostenrijk, m’n huis opruimen en meer. Oh en niet te vergeten; vrijdag t/m zondag vertoef ik voor een persreisje in Zuid Frankrijk. Helemaal niet verkeerd.

Ik heb zo veel zin in deze week! Ik hoop jij ook?

En dan nog dit…
Bloggers houden van interactie. Ik óók! Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK? Op dat laatste kanaal zit ik bijna op 100.000 volgers. Doe je gezellig mee?

Mijn derde boek komt bijna uit…
Van mijn eerste twee boeken zijn er al meer dan 15.000 verkocht en binnenkort komt boek 3 uit! Bestel mijn eerste of tweede boek op Bol.com of koop ‘m bij de Bijenkorf/Bruna/Ako. Stel het niet te lang uit, want er is een kans dat we niet gaan bijdrukken en dan is op echt op!

4 reacties op “Leonie’s week 39: chillen in Kroatië, surpriseparty, familiedag & sollicitaties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *