Leonie’s week 22: het beste feest van het jaar, Open Air, surfen en foodpost!

gwesdDag leuke mensen! Jij leest dit waarschijnlijk op maandagochtend, maar het is zondagavond en ik heb een enerverende avond achter de rug. Toen ik net compleet zen thuis kwam van een dagje strand en surfen, ontdekte ik via twitter dat iemand mijn identiteit had gejat en zichzelf een facebookprofiel met mijn foto’s had aangemeten. Kán natuurlijk niet. Inmiddels is het profiel offline (dankzij veel hulp van jullie!) en is er gewoon weer één Leonie ter Veld. Of nou ja, daar ga ik van uit. Anyway; een enerverende avond als afsluiter van ook wel een enerverende week. Wat er allemaal gebeurde? Echt een gru-we-lijk fantastisch feest met hotelovernachting op woensdagavond, iets met heel veel Vodka op Taste of Amsterdam, naar Amsterdam Open Air en surfennnn! Veel feesten dus deze week, iets minder hard werken. Ai…

Maandag: workworkworkworkwork
De werkweek begon vrij goed op maandag met een productieve dag. Veel advertorials voor m’n site en dingen voor m’n boek gedaan. Yay! Aan het einde van de middag ging ik nog even werken bij Fossa in Amsterdam West en dat is echt het stomste café op aarde, dus daar ga ik nooit meer naartoe. Sorry!

IMG_3922
Fossa. Troosteloos café.

‘s Avonds ging ik met vrienden naar een voorleesavond in Bar Bukowski in Amsterdam Oost (pokke eind fietsen), want vriendin Laura ging een verhaaltje voorlezen. Over een BN’er die stomme dingen wilde. LEUKE AVOND! Ik hou hier van. En ga dit vaker doen. Veel beter dan een avond thuis Netflixen.

IMG_3926
Notes of a dirty old man.

Dinsdag: werk, sport & wijn
Wellicht leuk om vast te weten; ik had met mezelf afgesproken dat ik deze week even iets minder alcohol ging drinken. Het wordt een beetje te gezellig de laatste tijd. Dinsdagavond had ik eigenlijk met iemand afgesproken, maar dat ging helaas niet door, dus toen ging ik mezelf vermaken met sporten (tering wat is het Marnixbad druk op dinsdagavond) en daarna met Netflix en een fles rosé (Pap, die ene die je Mam meegaf laatst is echt heel lekker, óók als hij al een week open staat!) in de achtertuin. Ik keek de film Tiny Furniture en vond het echt een héle leuke film.  Hoewel leuk niet echt het juiste woord is. Maar: Aanrader!

IMG_3959

Woensdag: het tofste feestje dit jaar :O
Woensdag overdag was ik aan het werk met vriendin Amber bij Het Wilde Westen in Amsterdam West. Super leuk tentje om keihard te schrijven aan mijn tweede boek. Ging ietwat moeizaam, maar goed. Dat komt ooit goed, denk ik.

IMG_3956
Hele lekkere lunch bij Het Wilde Westen
IMG_3958
Sporten bij m’n fysio!

‘s Avonds ging ik sporten en vanuit sport meteen door naar Amsterdam Zuid-Oost voor de Internationale opening van Jaz in the City. Een suuuuupergruwelijk tof hotel naast de Ziggo Dome. Ik was er al eens een nachtje wezen slapen en ben echt zo fan van dit hotel en de mensen die er werken.

Woensdagavond was de Internationale opening en dat was echt fan-tas-tisch. Ik deelde m’n hotelkamer met Claartje, waar ik me bij aankomst in sportkleding, even omtoverde in een fatsoenlijke outfit met een veel te laag decolleté (mag ik ook een keer) en sneakers ter compensatie van het knetter strakke jurkje. Op naar het feest, twee verdiepingen lager.

IMG_3968
Die pluk haar hangt daar heel tactisch.

Er was heerlijk eten (zo lekker dat ik geen foto maakte, bizar) en ze hadden echt alles uit de kast getrokken om er een tof feestje van te maken. Fedde Le Grand kwam draaien, maar ook de andere DJ’s waren top. Ik at lekker, dronk heel veel champagne, danste de billen uit m’n broek (of eerder m’n borsten uit m’n beha)(…) en toen het feestje afgelopen was, gingen Clara en ik natuurlijk nog door voor een afterparty. Om 5 uur lag ik in m’n heerlijke hotelbed en de volgende ochtend durfde ik me niet bij het ontbijt te vertonen. Zo brak.

IMG_3980
Yoga en champagne. Zo’n nacht.

Donderdag: brak & Bazar
Overdag heb ik de hele dag liggen slapen; ik kón niet meer. ‘s Avonds had ik plannen met vriendinnen en aten we een hapje bij Bazar in Amsterdam. Hier schreef ik al een blogje over, lees die hier. Ik viel om 9 uur ongeveer in slaap boven mijn bord rijst en besloot: ik moet naar huis. En zo geschiedde.

IMG_4010

Vrijdag: werk & Taste of Amsterdam
Vrijdag had ik er dan weer helemaal zin in. Ik werkte ‘s ochtends vroeg echt goed voor m’n site, nam een nieuwe video op en ‘s middags ging ik naar Taste of Amsterdam. Hier ging ik Bloody Mary’s proeven bij de Our Amsterdam Vodka stand. Ik dronk voor het eerst Bloody Mary’s en vond het leuk. Leuk zeg je? Ja, leuk. Niet per se mijn favoriete drankje, maar het was wel heel gezellig met de oprichters van Our Amsterdam, wat dus een merk Vodka is dat pas sinds oktober vorig jaar bestaat. Het is een hele lekkere zachte Vodka in een mooi stijlvol flesje. Ik vond het leuk. En ik was verliefd op de armen van de barman die helemaal uit New York was gekomen voor de workshop. En ik maakte de mooiste foto van 2016:

IMG_4033

6 shots Vodka verder verveelde ik me in m’n eentje op Taste en wilde ik afhaken, toen Claartje me van de eenzaamheid kwam redden. Om de tijd tussen Claartjes aankomst en de start van mijn intense verveling te overbruggen, kletste ik met @chefmetlef (ik vergeet zijn echte naam altijd. Sorry Nigel! Nu we facebookvrienden zijn ga ik je vast vaker Nigel noemen). En dat was dus leuk, want hij stond bij de gloednieuwe foodtruck van DoorMeal!

IMG_4142
zo blij was ik om @chefmetlef te zien

Toen kwam Claartje en gingen we verder met cocktails drinken. Weet je nog, die alcoholvrije week van mij? Groot succes.

IMG_4036
Cocktails met Whisky!
IMG_4046
Workshop Bloody Mary’s maken met wortelsap en Ketel One Vodka.
IMG_4049
Eenmaal thuis bestelde ik nog intens lekker eten bij Sushi One!

Zaterdag: Zwemmen & Amsterdam Open Air
Zaterdagochtend kon ik weer intens lekker zwemmen in het buitenbad van een zwembad hier in de buurt en dat was echt fuckinggggg lekker. Goede workout! Maar wel ijskoud water.

IMG_4077

IMG_4081
Lunchtime baby! Tijd voor een goede bodem met deze enorme broodunit van Stach.
lunch
Als ik naar stach ga voor lunch, dan kom ik altijd per ongeluk thuis met allemaal toffe andere producten. Dit keer: TRUFFELCHIPS! Is minder heftig dan je verwacht. Leker!

Daarna ging ik me klaarmaken voor Amsterdam Open Air. Dat wil zeggen; ik deed een dutje, stapte onder de douche en in mijn poppenpakje vertrok ik naar de metro. Om na een wereldreis van drie uur aan te komen bij de Gaasperplas, helemaal aan de andere kant van Amsterdam.

IMG_4096
Open Air met Emma en Claartje!

Hier bracht ik de hele middag en avond door met Claartje en Emma op Amsterdam Open Air. Absoluut niet mijn festival. Ik vond het een 6. Niet mijn muziek, véél te druk en veel en veel en veel (EN VEEL) te veel mensen aan de drugs. Ik haat het, ik doe het niet en op zich vind ik het prima als iedereen lekker aan de drugs zit, maar ik vind het ook intens zielig. Hoezo is dit tegenwoordig zo normaal? (En nu niet aankomen met een verhaal dat ik ook alcohol drink en dat dat ook drugs is, want ik ben nooit intens naar de klote van alcohol (ja de dag erna misschien) dat ik niet meer normaal functioneer). Dus, dat was mijn ongezouten drugs-mening.

Overigens at ik heerlijk op Amsterdam Open Air (goed geregeld qua eten!) en heb ik verrukkelijk gedanst. Lekkerder dan al die drugshoofden.  😀

Zaterdagavond vrat ik in bed nog een zak truffelchips leeg en toen was het mooi geweest.

Zondag: zennnn en iets minder zen
Zondagochtend werd ik wakker na een nacht bizar veel dromen over ex-geliefdes en pasta paprika met geitenkaas (serieus, dit verzon ik in m’n droom) en was ik toch wel echt behoorlijk chagrijnig. Ik moest ook echt intens veel doen voor m’n blog en niets ging en alles stond me tegen en toen dacht ik: fuck de wereld, ik ga dingen doen waar ik blij van word. Op naar het strand!

IMG_4110

In m’n eentje streek ik neer op Zandvoort en daar heb ik me van 2 tot 5 heerlijk vermaakt met de nieuwe David Baldacci. Daarna kwam Viv me vergezellen en gingen we surfen en saté eten. Wat een heeeeeer-lijke dag. Echt, ik was weer helemaal zen.

IMG_4133

IMG_4140
Saté bij een of andere strandtent in Zandvoort.
IMG_4136
0% bier, want: geen alcohol! 😀

Thuis ontdekte ik dus de identiteitsfraude van Florentine van Santen (rapporteer haar profiel alsjeblieft even als hij nog werkt) en deed ik een poging om #fuckflorentine trending te maken. Niet echt, maar wel een beetje. Weg zen.

Oké, dan kreeg ik deze week natuurlijk ook weer een miljoen pakketjes. Bizar, maar wel heel leuk! 😀

IMG_2636
Our Amsterdam is een Amsterdams Vodka-merk dat pas sinds oktober 2015 bestaat. Je kunt het bestellen en krijgt het dan in deze toffe verpakking geleverd. Heel lekker vind ik het!
ketelone
Bij Keten One op Taste of Amsterdam kreeg ik na de workshop een goedgevulde goodiebag mee om thuis Bloody Mary’s mee te maken. Feestje bij mij binnenkort?
verkade
Post van Verkade! Alle oude klassiekers. Welke vind jij het lekkerst? Ik ben echt dól op die Nizza kokos koekjes!

Maar! Het is nog vroeg. Het is half 12, ik ga m’n laptop zo uit doen en duik met een zak Mediterrane chips in bed met David Baldacci. En daarna ga ik m’n tanden poetsen en dan ga ik slapen.

De komende week is wat werk betreft echt wel heel erg teringdruk, maar qua sociale dingen valt het mee. Wat betekent: minder alcohol! Deze week ga ik gewoon weer een poging doen. En ook spannend: vrijdag heb ik een afspraak voor m’n eerste tattoo… AAAAH! Verder deze week: een interview, TELEVISIEOPNAMES VOOR EEN TELEVISIEPROGRAMMA WAAR IK AAN MEE GA DOEN (AAAH), een wijnfestival (gaat m’n alcoholvrije week…) en een event met heel veel vlees. ik ben benieuwd hoe ik dat laatste ga vinden, nu ik net die Vleesverlangen Challenge er op heb zitten. Ik kocht trouwens gisteren biologisch gehakt, goed hè!

Oké. Computer uit. CIAO!

IK HEB EEN KOOKBOEK!
Al meer dan 9000 mensen kochten mijn eerste kookboek en zeg nou zelf; ook bij jou op de boekenplank kan hij niet ontbreken, toch? Te koop bij vrijwel alle grote boekhandels, Bijenkorf enBol.com.

LEKKER SOCIAAL:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

 

14 reacties op “Leonie’s week 22: het beste feest van het jaar, Open Air, surfen en foodpost!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *