Goedenavond! Vanavond at ik kipfilet met gorgonzolasaus, aardappeltjes en sla. Inspired by my siss! En de gorgonzolasaus was echt perrrrrrfect gelukt woehoe! Je bakt kipfillet in de pan (ongeveer 12 min) en krieltjes snij je in 2en en frituur je 6 minuutjes op 180C. Maar ‘t moeilijkste is natuurlijk de gorgonzolasaus..
In een pannetje doe je een laagje water, daarbij een scheut kookroom en witte wijn. (Ik doe alles op gevoel).. Dan een stuk gorgonzolakaas van de Appie (Pittig/48+) snij je in stukken en smelt je in het pannetje.. 1 teen knoflook er bij en verder op gevoel kookroom of wijn erbij doen. En als hij niet dik wil worden (dat heb ik altijd), maïzena erbij! Maar wel met een zeef, anders wordt ‘t klonterig!
Oh het was zooooo lekkeeerrrrrr en ik heb nog over! Who wants? 😀
Daag! Tot morgen!
Lisa zegt:
Hele leuke blog! Ik hou zelf van koken, maar neem er eigenlijk te weinig tijd voor!
Ik haal hier veel inspiratie uit en zal vast weleens wat receptjes van je pikken, want jouw smaak is hetzelfde als de mijne (behalve de appelmoes dan 😉 )
Ben benieuwd naar de volgende lekkere recepten!
Groetjes!
leonie zegt:
Leuk 😀 Bedankt! Zeker eens proberen deze saus! Ik hou zelf helemaal niet van kaas, maar dit is zo goddelijk:D haha! Kan trouwens ook goed met varkenshaasjes oid! (Maar kip is lekker makkelijk:))
Mariska zegt:
Wat een leuk blog heb jij! Veel inspiratie!
Ga deze saus zeker een keertje proberen, ben benieuwd. Love cheese!