Gewoon wat een studentje tipt: losgaan met KNIPPR en Apple TV!

knippr  Gesponsord – Hoi allemaal! Vorige week kreeg ik een wel heel tof pakketje afgeleverd thuis. Een mooi felblauw doosje met daarin twéé mooie doosjes, namelijk Apple TV en KNIPPR! Waaaah! Ik mag –onder het mom ‘gewoon wat een studentje kijkt’ – 3 maanden lang de app KNIPPR uittesten op mijn mobiel en via Apple TV en ik ben nu al fan.

“Ik kijk nooit tv”

Ben jij ook zo’n hipster die ‘eigenlijk nooit meer tv kijkt’? Dat is echt zó’n veel gehoorde uitspraak de laatste tijd. En ik doe er net zo hard aan mee. Want kijk ik nog veel televisie? Mwah, ik ben eigenlijk helemaal niet zo’n tv-kijker meer. Al helemaal niet sinds de zomerstop van DWDD.

Maar KNIPPR heeft me helemaal back on track gekregen. Ik kijk de Olympische spelen op het moment dat ík het wil kijken, heb me gisteravond urenlang vermaakt met Zomergasten met Arjen Lubach en stond zojuist te kokkerellen met 24kitchen in m’n keuken. Terwijl ik daar niet eens een tv heb! Je hoort het; ik ben om. Ik snapte nooit wat interactieve televisie was en zag het nut er niet van in, tot een week geleden. En dat leek mij een mooie gelegenheid om hier eens uit te leggen wat ik nou het voordeel vind. Omdat ik denk dat er veel meer mensen zijn zoals ik die hier eigenlijk geen snars verstand van hebben óf om geven (serieus, mijn moeder weet meer van modern televisiekijken dan ik zelf), maar het wel echt awesome is. Waarom? Dat ga ik je uitleggen.

Allereerst: MIJN TV STOORT NIET MEER. Dit is echt al jaren een doorn in mijn oog; dat als er een scooter langs rijdt, of een tram, mijn tv even hapert. Ik mis altijd nét de clue bij Lucky TV en de details van een hot nieuwsitem tijdens breaking news kan ik ook wel op m’n buik schrijven. Weet je hoeveel scooters er rijden hier in Amsterdam? Mijn hemel. En dat is vanaf nu verleden tijd!

Maar goed, ik kan me voorstellen dat jij je daar misschien niet helemaal mee kunt indentificeren. Iets anders dan: ik kan overal, op elk scherm (mijn laptop, iPhone én m’n oude televisie) HD televisie kijken. En dat betekent dus in de praktijk dat ik sta te koken met 24 kitchen op m’n mobiel in de keuken. Vet gezellig én inspirerend. Je voelt je dan toch weer net een beetje meer culinair, als je ingewikkelde dingen in elkaar staat te flansen tijdens Rudolph’s Bakery.

Ik ben verliefd op mijn nieuwe afstandsbediening. En nee hoor; ik heb niet opeens twintig afstandsbedieningen nodig. Maar één. Wat relaxt! En kijk nou wat een beauty <3.

afstands
Hello you pretty afstandsbediening!

HD televisie moet je niet onderschatten. Ik dacht altijd dat ik niks gaf om de kwaliteit van het televisiekijken, maar niets blijkt minder waar. Nu ik met KNIPPR HD televisie kijk, wil ik niet meer anders. En ik werd ook écht blij toen ik gisteravond in bed de Olympische spelen aan het terugkijken was en dat het beeld gewoon háárscherp was. Op m’n iPhone. Typisch een gevalletje ‘je wist niet dat je het nodig had, maar je hebt het nodig’. En ik ben écht verbaasd dat ik mezelf dit hoor zeggen, want ik dacht echt dat ik hier niks om gaf.

Zelf bepalen wanneer je kijkt. Het ding met interactieve televisie is dat je zelf kunt bepalen wanneer je televisie kijkt. Die zin deed nooit zoveel met me, tot het gisteravond was en ik zin had om Zomergasten met Arjen Lubach terug te kijken en dat opeens op mijn grote televisiescherm kon. Je kunt tot een week na uitzenddatum namelijk álles terugkijken. Gewoon op je tv. En dus genoot ik gisteravond urenlang van Arjen Lubach (stiekem ben ik een beetje verliefd op hem) en ik kan iedereen aanraden om de aflevering ook terug te kijken. Zo mooi!

lubachwijn
Arjen Lubach en een wijntje. Ik had dit glas ook wel even mogen poetsen voor de foto, mijn hemel.

Toekomstmuziek, maar wel chill: Baby-tv! Je kunt bij KNIPPR zelf je zenderaanbod samenstellen en je kunt het maandelijks aanpassen. Je hebt alleen de app nodig en that’s it! Nu lees je ‘Baby-tv’ en denk je misschien niet meteen aan mij (thank god)(zoek eerst maar eens een vriend)(JA I KNOW), maar mijn zus is zwanger en ik vermoed dat ik over een tijdje opeens met luiers in de weer ben als kleine Bob (werknaam) bij tante Leo komt logeren. Oh, wat zal ik dan blij zijn met Baby-tv. Sas, lees je mee? Dit heb je nodig.

Over slechte televisie gesproken (sorry Baby-tv); mijn ultieme guilty pleasure staat ook tussen de zenders: fashiontv. Dit keek ik vroeger – toen ik nog model wilde worden (grap van de eeuw)- altijd na schooltijd en ik vond het echt heeeeerlijk. En nu werk ik fulltime thuis, dus ik weet nu al dat dit een gevecht gaat worden tussen 24/7 24kitchen of fashiontv. Werken? Nee hoor, ik heb het veel te druk met televisiekijken.

Dus, als je me zoekt; ik zit aan de buis gekluisterd. Of het nu op mijn mobiel is, op m’n laptop of via de TV. Ik ben fan en stop pas met kijken als m’n ogen vierkant zijn. En dat is dus een fabeltje hè; je ogen worden helemaal niet vierkant van tv-kijken (Pap!). Dus kijken maar!

Wat denk je er van; gewoon wat een studentje kijkt? Volgende keer een uiteenzetting van mijn favoriete films, series en tv-programma’s van dit moment?

losgaan1
Ik kan je dus vertellen dat het echt vet moeilijk is om een fatsoenlijke foto te maken in het thema ‘losgaan’. Maar het lukte best. Een soort van. GA LOS!

Ook losgaan met KNIPPR? Je krijgt de eerste maand gratis (woehoeee!), daarna kost het je €10,99 per maand voor het basisaanbod (gewoon de basiszenders) en voor alle extra zenders betaal je dan apart meer. Maar je kunt het dus per maand inrichten, dus als jij een maand een serie volgt op Baby-tv (je weet maar nooit), dan kun je die een maand later gewoon weer uitzetten als het afgelopen is.

Ik heb het even vergeleken met m’n huidige aanbieder van tv en daar betaal ik €22 voor standaard televisie mét storing als er een scooter langs rijdt. En geen HD. En ik betaal voor zenders die ik toch nooit kijk. Voor mij KNIPPR dus echt een uitkomst, ik hoop voor jou ook!

Oeh en ik kan het niet laten om nog één ding toe te voegen: Apple TV is ook GEWELDIG. Ik heb nu een week de nieuwste versie van Apple TV en ik ben hooked; YouTube kijken, Netflixen én KNIPPR op m’n grote tv in de woonkamer. Hoe heb ik ooit zonder gekund… 😀

DOE EENS GEZELLIG:
Volg mij via INSTAGRAM |  YOUTUBE | FACEBOOK | Snapchat Lterveld. Als je iets klaarmaakt van m’n blog of uit mijn kookboek, let me know @Lterveld #gwesse #gewoonwateenstudentjesavondseet

MEER VAN DIT?
Bestel mijn eerste kookboek (10.000x verkocht!) hierrrrrzo!

4 reacties op “Gewoon wat een studentje tipt: losgaan met KNIPPR en Apple TV!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *