Crackers met ricotta, sojabonen & chilivlokken + Bloginsiders met Leev!

Gesponsord – Dag leuke lezer! Vandaag deel ik weer eens een ontbijt/lunch-recept met je. Ik kreeg namelijk onlangs een heel dik pakket toegestuurd van Leev, vol met allemaal mooie producten voor ontbijt, lunch of tussendoor.

pakket
Er mist op deze foto één product en dat zijn de Biologische Oerrr paprika chips. Die had ik namelijk opgegeten zodra het pakket binnenkwam, haha. Oeps. Vét heerlijk :D.

En met mooie producten bedoel ik producten met een goed verhaal. Lekker, verantwoord en biologisch zijn de kernwaarden van Leev. Het bedrijf kent z’n producten door en door en zorgt ervoor dat ze én lekker smaken, dat ze van een goede plek vandaan komen en dat ze eerlijk worden gemaakt.  En het allermooiste aan dit bedrijf vind ik dat de bedrijfswinst verdeeld wordt onder mensen die het minder goed hebben in Nederland.

Ze benaderden mij voor een samenwerking en ik verspreid hun boodschap alleen maar met liefde onder jullie. Bovendien gaan we ook weer een Bloginsiders-samenwerking doen; dat betekent dat jij ook aan de slag mag met de producten van Leev.

In deze blogpost deel ik een tof ontbijt/lunch-recept met je en trap ik daarmee de Bloginsiders-campagne met Leev af. Daarna is het de beurt aan jou om een tof recept te delen.

Nodig voor één persoon: 4 Oerrr wafels linzen van Leev* – 4 eetlepels ricotta – 4 eetlepels sojabonen – 1 theelepel chilivlokken – snufje zout

*deze wafels zijn rijk aan eiwit en verlaagd in koolhydraten en bovendien bestaan ze voor 21% uit linzen. En linzen zijn goed voor je lijf!

Smeer een laag ricotta op de linzenwafels en verdeel hier de sojabonen overheen. Top af met wat chilivlokken en een snufje zout. Peper is niet nodig, i.v.m. de chilivlokken.

Jaja, kind kan de was doen. Eindresultaat:

artikel1
Mijn eindresultaat én een lief kaartje dat ik kreeg met een spreuk die helemaal bij Leev past. Wat een liefdevol merk 😀

En dan heb je dus een VET lekkere lunch hè? Kijk, het hoeft natuurlijk allemaal helemaal niet ingewikkeld te zijn, als het maar inspirerend is. En lekker. En dat is deze lunch wat mij betreft zeker! Overigens moet ik er nog even bij vermelden dat de crackers echt heel knapperig zijn. Ik had verwacht dat ze een beetje rijstwafel-achtig zouden uitpakken, maar vond ze een stuk knapperiger en lichter ofzo. LEKKER!

Wil je ook aan de slag met de producten van Leev én daarbij kans maken op écht een hele toffe prijs? Meld je aan als Bloginsider van mijn blog. Je maakt dan zelf een recept klaar met een Leev-product (je krijgt de producten van Leev daarbij gratis thuisgestuurd) en deelt dat onder #MIJNLEEVSTIJL.  Binnenkort zie je onder deze hashtag ook nog een fotootje van mij verschijnen op Instagram. Een vrij hilarische, moet ik zeggen:P.

Wat valt er te winnen als je de leukste Bloginsider bent? 1x dagje SPA voor 2 personen inclusief massage óf 2x een jaar lang Leev ontbijt (iedere week ontvang je Leev granola, muesli en havermout). Allebei VET chill dus. Aanmelden kan hier!

Nieuwsgierig geworden naar de producten van Leev? Ze zijn o.a. verkrijgbaar bij Leev.nu, AH, Body & Fitshop.

Ik zou het tof vinden als je me volgt op andere kanalen!
Zullen we contact houden via INSTAGRAMYOUTUBE of FACEBOOK?

2 reacties op “Crackers met ricotta, sojabonen & chilivlokken + Bloginsiders met Leev!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *