Leo’s leven 32: Virgin River, naar de kapper en veel nieuwe kleding

Hey hey! Goedemorgen op deze vrijdagochtend! Vandaag praat ik je bij over mijn afgelopen drie dagen. Die stonden héél weinig in het teken van werken en héél veel in het teken van Virgin River. Mensen; als je nog een leven wil hebben, begin dan niet aan deze serie. Ik heb in een paar dagen tijd twee seizoenen er doorheen gejast. Dat betekent dat ik in een paar dagen tijd ongeveer 900 minuten genetflixt heb. Dat is 15 uur. Dat is vrij veel, hahaha. Maar heer-lijk was het.

Naast Netflixen heb ik in de ochtenden nog wel wat gewerkt, maar verder echt weinig gedaan. Ik ging naar de kapper – eindelijk <3 – er kwam nieuwe kleding binnen waardoor ik totale lentekriebels heb, ik wandelde uiteraard weer een mooi stukkie en had ultieme chillings met Teddy. Lees je mee?

Dinsdag: wat een topdag
Dinsdag was een fantastische dag. Ik stond op met yoga en ging daarna lekker aan het werk. Ik schreef m’n dagboek, leverde campagnemateriaal aan voor de Beyond Mince samenwerking, publiceerde een hilarische kant & klaar recensie van Elske en er kwam een artikel online bij &C over mijn laatste aankopen. Lekker ochtendje!

Foto door Lonneke Noordeloos over mijn outfit voor &C

Na de lunch heb ik het hele huis van boven tot onder gestofzuigd en gedweild. Ein-de-lijk, zo na de trappenhuis verbouwing. Nu er nieuwe vloerbedekking op de trappen ligt, kon ik eindelijk het hele huis zinvol stofvrij maken en het was echt HEERLIJK.

Daarna kluste ik nog ff wat drempels zwart (wat echt een totaal fiasco was en het is nog niet opgelost) en daarna was het tijd voor een wandeling.

We hadden niet zo veel tijd, dus we deden een wandeling van 45 minuten in het duingebied. De rode route vanaf de hockeyvelden bij Bloemendaal. Dit zegt je alleen iets als je in de buurt woont, haha. Maar het was erggggg mooi <3.

Daarna deed ik snel even wat boodschappen en om 4 uur stond vriendin Laura op de stoep voor een borrel + etentje. We hadden genoeg bij te praten en het was dan ook heel erg fijn <3. Vet gezellig.

Wat een dinsdag!

Woensdag: de hele dag Netflixen
Op woensdag had ik precies niets in m’n agenda staan (maar wel genoeg te doen, maar gewoon niet opgeschreven) en dat resulteerde in een superrrrr lamlendige dag. ’s Ochtends schreef ik nog wel een nieuwe Project baby update (die komt vandaag of morgen online), maar na een ochtendje schrijven hield ik het voor gezien. Ik wilde even aan het klussen in de gang om de plakplinten te bevestigen (dat stellen we namelijk al anderhalf jaar uit), maar Teddy kwam héél lekker en gezellig bij me op schoot liggen op de bank en toen kon ik niet meer opstaan. Toen móest ik de hele middag op de bank liggen met Virgin River. En het was HEERLIJK.

Rond een uur of 4 stond ik ff op voor snacks, thee en plaspauze en daarna gauw weer terug op de bank, waar Ted meteen weer op me kroop. Totaal in m’n aura en het was reuze gezellig.

Je begrijpt; ik kreeg niets meer gedaan vandaag. Of nou ja; niets zinvols. Totaal opgeslokt door Mel en Jack. Ooooh, wat een lekkere serie is Virgin River.

’s Avonds ging deze meid wel nog even een halfuurtje zoomsporten, terwijl Teddy perfect demonstreert wat ik eigenlijk wilde doen.

Donderdag: wijn bij de kapper!
Officieel is donderdag m’n vrije dag, maar omdat ik woensdag zo weinig had gedaan, vond ik dat ik vandaag wel ff aan het werk moest. Maar mennnn, wat had ik weinig zin. Het was grauw weer, het was koud en m’n motivatie lag ergens in Sint Juttemus. Blègh, ik had helemaal nergens zin in. Ik denk dat dat ook echt komt doordat ik woensdag de hee dag lamlendig op de bank heb gelegen (en 500 stappen zette), dat je dan de volgende dag ook heelmaal niet lekker in je energie zit. Maar goed; so be it. Dan maar een rukdag en weinig werken <3.

’s Ochtends ruimde ik weer ff een en ander op in huis, rond 11 uur kwam een vriendin koffie drinken en daarna heb ik heel even wat broodnodig werk gedaan. Rond lunchtijd haalde ik bij SLA avondeten voor vanavond, deed ik wat kaartjes op de post (een van m’n besties kreeg een baby <3) en snelde ik langs PostNL voor een retourpakketje.

Over retouren gesproken; ik kreeg deze week twee kledingpakketjes binnen en ben zooooo gelukkig. Ooooh ik had écht zin in een nieuwe garderobe voor een nieuw seizoen, ook al kan het echt nog vet winters weer worden. Kom maar door met zomerjurken en bikini’s!

Verjaardagscadeautje aan mezelf, deze tas van & Other Stories
Ontzettend fan van deze yoga top van & Other Stories. Hij was duur, maar het materiaal is fantastisch. Ik denk dat ik hier van ’t zomer in woon. Je hoeft er namelijk ook geen BH onder qua ondersteuning <3
Top van & Other Stories
Ik heb al zeker 88 vragen gehad op Instagram over waar deze top van is: & Other Stories
Nieuwe oorbel (de voorste) allebei van & Other Stories
ZIN IN DE ZOMER! Deze jurk kreeg ik toegestuurd van Marie Zélie. Ik kende het merk niet maar het is een webshop VOL gewellllldige jurken met allerlei prints. Best aan de prijs (als in; geen H&M prijzen), maar dat voel je ook echt heel erg in de kwaliteit van de stoffen. Echt heel erg blij met deze en de volgende jurk.
Ik denk (hoop) dat dit zo’n jurk is die ik jaaaaren in m’n kast heb hangen <3
Oké JA ik heb de zomer in m’n bol. Zin in bikini’s! Ik dacht; ik kan maar het beste gewoon nu een leuke nieuwe bikini kopen, zodat ik straks ooit op de eerste echt mooie warme dag gewoon meteen in een nieuw schepsel op ’t strand kan vertoeven. Deze beauty komt van & Other Stories! Mijn grote buste en ik dragen maat 40 omdat ik er wel van hou als m’n tiet enigszins uit m’n top knalt. Voor bottoms vond ik ze trouwens wel klein vallen; daarvan heb ik 42 nodig.
Ik vind & Other Stories zoooo’n fijn adres voor zonnebrillen. Bijna al mijn brillen komen hier vandaan. het is altijd een stevig montuur en de glazen zijn prima, voor een ‘goedkope’ zonnebril. ERG blij met deze!

Tussen 2 en 4 heb ik weer lekker Virgin River gekeken en daarna maakte ik me klaar voor de kappersafspraak. Ik ging eindelijk weer eens met de trein, wat heerlijk was met het nieuwe seizoen van Man man man, de podcast.

En tussen 5 en 8 zat ik lekker bij de kapper in Amsterdam. Ik ga altijd naar SalonB centrum en word dan geknipt door Anne. Sinds een jaar verf ik m’n haar niet meer (ik heb het denk ik 1,5 a 2 jaar gedaan ongeveer, maar m’n haar werd er super droog en ongezond van) en doen nu alleen nog toners erin. Dit keer een iets donkere toner om m’n uitgroei en de punten van m’n haar wat dichter bij elkaar te krijgen.

Ellendig bossie
Toner erin!
Dit is echt geweldig

Het was echt heerlijk om naar de kapper te gaan. Ze had zelfs een wijntje voor me en ik werd helemaal in de watten gelegd. Heerlijk! En het is zooo fijn dat m’n haar nu weer ff wat beter zit dan de afgelopen tijd (hallo dikke knot op m’n hoofd). Nice!

Tadaaa!

Donderdagavond was ik na 3 uur socializen bij de kapper wel weer ff klaar met sociaal doen, haha. Ik merk echt dat door Corona – een tijd waarin je weinig mensen ziet- dat áls ik dan weer onder de mensen ben, dat ik daarna echt moe ben. Ik ben duidelijk een introvert, ontdekte ik dit jaar. Herken je dit? Laat het ff hieronder weten, dan ben ik niet zo alleen haha.

Anyway; het was tijd voor chillings op de bank. Ik had nog een paar afleveringen van seizoen 2 van Virgin River klaarstaan en Jan wilde een of andere formule 1 serie kijken, dus ik kroop tegen Jan aan op de bank, Teddy op schoot en samen zaten we apart van elkaar iets te Netflixen. Dit was ALLES wat ik nodig had. <3

Inmiddels is het vrijdagochtend. Een nieuwe zonnige dag met goed kapsel, dus mij maak je helemaal niets vandaag <3. Ik heb vanmiddag een massage-afspraak van een uur (IK HEB HET ZO GEMIST), ga sporten in het park (KOUD), doe vanavond snackavond met Janneman én The Voice (zin in!) en ben over het algemeen dus behoorlijk content met deze dag. En het is pas 11 uur!

Het komende weekend gaan we puntjes op de ‘i’ klussen en ga ik als het goed is nog even suppen in Loosdrecht. Zin in!

Ik praat je dinsdag weer bij. Fijn weekend!

Volg mijn leven op Instagram
Daar deel ik dagelijks alles wat ik meemaak in mijn leven. Van stories over thuiswerken, lekker koken, knuffelen met poes Teddy tot verbouwstories, m’n outfit of today en heel veel tips om het leven zelf leuk te maken #zelfdeslingersophangen. Je vindt me als @Lterveld op Insta!

Volg mijn recepten via Facebook
Op Facebook deel ik iedere dag 2 recepten. Zit je zonder inspiratie? I’m your girl! Volg Gewoon wat een studentje’ s avonds eet op Facebook en je zal nooit meer zonder inspiratie zitten!

5 reacties op “Leo’s leven 32: Virgin River, naar de kapper en veel nieuwe kleding

  • Wat heb je weer een heerlijk dagboek gedeeld en ik kan ook echt niet wachten om naar de kapper te gaan. Nog een kleine drie weken wachten en dan wordt ik eindelijk geverfd en geknipt.

  • Fijn dagboek om mee te loeren weer!! Ik heb juist ontdekt dat ik best wel extravert ben. Steeds als ik met iemand gekletst heb die ik niet ken, kom ik stuiterend van blijdschap thuis hahaha

  • Wat een leuk dagboek weer. Heel herkenbaar deze keer. Virgin rivers deze week ook gebinchd. En love it enorm (wanneer komt seizoen 3). En heel herkenbaar dat je een soort van niet meer gewent bent om sociaal te doen. Als ik op visite ga moet ik inmiddels 3 dagen bij komen????.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *